Dakspecialist PK

Dakspecialist PK beoordelingen (128)

• Review door Koen, Laag-Keppel
    Beoordeeld op 15 dec 2019

Dakgoot: 30 m; Vervangen, Repareren

Ziet er netjes uit!
  • Review door Loes, Ravenstein
    Beoordeeld op 13 jul 2019

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Top werk! Snelle afspraak voor offerte, daarna zeer snelle afspraak voor uitvoering werk. Waren wat te vroeg (7.30 uur in plaats van 8.00 uur) maar dit was te begrijpen met de hitte die was voorspeld voor die dag. Aanrader!
  • Review door Projectbegeleiding GWW, Amersfoort
    Beoordeeld op 6 mei 2019

Daken: 12 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Zeer tevreden over de werkzaamheden die dit professionele bedrijf heeft geleverd! Afspraken keurig nagekomen en mijn dak ziet er weer top uit. Scherpe prijs en fijn personeel. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 5 mei 2019

Dakgoot: Vervangen

Prima bedrijf. Zou langs komen voor een offerte. Kwam niet opdagen. Daar een review over geschreven en binnen vijf minuten kreeg ik een telefoontje. De afspraak was helemaal over het hoofd gezien. Kan gebeuren dus meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Dat ging allemaal goed. Lekker vlot een mooie offerte gekregen. Ondanks dat het goed is opgelost, toch besloten de klus zelf uit te voeren, maar dat komt zeker niet door deze meneer. Hij wil graag werken!
    (Bewerkt op 10 mei 2019)
  • Review door Pieter, Soesterberg
    Beoordeeld op 3 mei 2019

Dak of dakgoot repareren: 6 m2; Dak; Reparaties

PK kon de klus op korte termijn uitvoeren, bijkomend meer werk werd gelijk mee uitgevoerd. Wij zijn tevreden met deze herstelwerkzaamheden.
  • Review door harrie, Apeldoorn
    Beoordeeld op 2 apr 2019

Daken: 50 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak

• Review door Maarten, Velp
    Beoordeeld op 13 mrt 2019

Dakrenovatie: 72 m2; Dak vervangen; Puntdak

Pieter heeft bij ons huis de pannenvervangen, het gaat hier om een monumentaal pand met veel hoeken. Hij heeft het keurig gedaan, het dak ligt er strak op. Hij hield zich keurig aan de gemaakte afspraken en de prijs was prima, ik zou hem zeker aanraden.
    Beoordeeld op 24 feb 2019

Dak afvoer (2x) afwerken dak

• Review door JP, Venlo
    Beoordeeld op 12 feb 2019

Dakrenovatie: 20 m2; asbestplaten verwijderen en weer dak vernieuwe...

Heel erg goed, alles volgens afspraak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 31 jan 2019

Dakbedekking van schuur vervangen

Ze hebben het vervangen van ons dak van de schuur vakkundig gedaan, de prijs/kwaliteit verhouding was goed en de communicatie verliep goed. Ik zou Dakspecialist PK zeker aanraden bij dit soort klussen.