Dakspecialist PK

Dakspecialist PK beoordelingen (125)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 5 mei 2019
    Dakgoot: Vervangen
    Prima bedrijf. Zou langs komen voor een offerte. Kwam niet opdagen. Daar een review over geschreven en binnen vijf minuten kreeg ik een telefoontje. De afspraak was helemaal over het hoofd gezien. Kan gebeuren dus meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Dat ging allemaal goed. Lekker vlot een mooie offerte gekregen. Ondanks dat het goed is opgelost, toch besloten de klus zelf uit te voeren, maar dat komt zeker niet door deze meneer. Hij wil graag werken!
    (Bewerkt op 10 mei 2019)
  • Review door Pieter, Soesterberg
    Beoordeeld op 3 mei 2019
    Dak of dakgoot repareren: 6 m2; Dak; Reparaties
    PK kon de klus op korte termijn uitvoeren, bijkomend meer werk werd gelijk mee uitgevoerd. Wij zijn tevreden met deze herstelwerkzaamheden.
  • Review door Maarten, Velp
    Beoordeeld op 13 mrt 2019
    Dakrenovatie: 72 m2; Dak vervangen; Puntdak
    Pieter heeft bij ons huis de pannenvervangen, het gaat hier om een monumentaal pand met veel hoeken. Hij heeft het keurig gedaan, het dak ligt er strak op. Hij hield zich keurig aan de gemaakte afspraken en de prijs was prima, ik zou hem zeker aanraden.
    Beoordeeld op 24 feb 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 31 jan 2019
    Dakbedekking van schuur vervangen
    Ze hebben het vervangen van ons dak van de schuur vakkundig gedaan, de prijs/kwaliteit verhouding was goed en de communicatie verliep goed. Ik zou Dakspecialist PK zeker aanraden bij dit soort klussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 20 nov 2018
    Plat dak bedekken
    Dakspecialist PK heeft op zeer korte termijn het dak van onze pas gebouwde garage voorzien van bitumen. De klus is vakkundig uitgevoerd. Pieter en zijn medewerker houden zich keurig aan gemaakte afspraken (iets wat bij andere bedrijven vaak niet zo vanzelfsprekend is) en ze zijn prettig in de communicatie. Kortom, zeer tevreden. Bedankt, voor een volgende klus zal ik PK dakspecialist zeker weer benaderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 20 aug 2018
    Dakgoot en dak nazien en herstelwerk
    Ik ben snel geholpen en voor een goede prijs heb ik nu een netje opgeknapt plat dak en nieuwe omkapping van de dakgoot
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 28 jun 2018
    Maken van een overkapping (3x3) vervangen van schuurdakje (3x3)
    De mannen hebben goed werk geleverd! Ze hebben alles in 1 dag afgemaakt afspraken waren duidelijk en goed!! Voor een volgende klus ga ik zeker deze vakmannen weer benaderen!!!
    (Bewerkt op 13 okt 2024)