Dakspecialist PK

Dakspecialist PK beoordelingen (125)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 24 aug 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Dak van mij woning vervangen. Konden super snel beginnen en tegen een keurige prijs. Later dacht ik een lekkage te ontdekken dus kwamen ze direct kijken wat er aan de hand was, het bleek het dak van de buren te zijn dus ook daar meteen aan de slag gegaan. Echt een hele fijne ervaring met deze heren en ze hebben nog humor ook!
  • Review door David, Apeldoorn
    Beoordeeld op 2 jul 2020
    Dakrenovatie: 100 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Op werkspot een opdracht geplaatst voor het vervangen van een pannendak (95m2) inclusief het vervangen van het dakbeschot en het plaatsen van een Velux dakraam. PK heeft zeer snel gereageerd en een afspraak ingepland. Goede prijs neergelegd en zij konden ook heel snel aanvangen met de werkzaamheden. De dakdekkers zelf waren ook leuke mensen. Harde werkers! Gezien de staat van het dak hebben zij er veel werk aan gehad om er weer een mooi en strak geheel van te maken. Dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het dak ligt er strak op. De meerprijs voor het uitvullen van de holling van het dak werd niet doorberekend. Dit omdat de juiste kleur dakpan niet geleverd kon worden door de leverancier ivm de coronacrisis (grenzen waren gesloten). Top! De dakgoten zijn aangepast aan het nieuwe dak. Tijdens een regenbui (na oplevering) bleek dat de las in de zinken dakgoot niet helemaal waterdicht was. Dit gemeld en de volgende dag werd dit gelijk verholpen. Service!! Al met al een topbedrijf!
  • Review door Jan, Ruurlo
    Beoordeeld op 31 mei 2020
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Zeer snelle en gedegen werk geleverd. Mensen, die het werk uitvoerden (3 man sterk) waren heel vriendelijk en correct en heel harde werkers! We waren erg tevreden en zullen bij voorkomende klussen aan ons dakwerk zeker weer een beroep doen op PK.