Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (657)

• Review door Uco, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 dec 2025

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dak, Dakgoten...

Carlo was snel en proactief. Hij hield zich aan de afspraken en geeft 5 jaar garantie op zijn werk. Ik kan hem aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 7 dec 2025

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 48 m²; Dak, Dakgoten...

Bijzonder tevreden over de wijze waarop afspraken zijn gemaakt, de professionele wijze waarop de reparatie is uitgevoerd aan mij getoond met foto’s die zijn gemaakt, vooraf en achteraf. Korte, zeer tevreden. Groet Rob v K uit Huizen.
    Beoordeeld op 6 dec 2025

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dak; Reparaties

Dat ging veel sneller dan ik dacht! Carlo heeft het snel en effectief opgepakt en gefixed! En nog een hele aardige vent ook!
    Beoordeeld op 1 dec 2025

Schoorsteenvegen: 1x per jaar

• Review door Tim, Utrecht
    Beoordeeld op 1 dec 2025

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dak; Reparaties

Nog geen 5 minuten na ons eerste bericht kregen we al een reactie van Carlo. Hij is diezelfde dag nog langsgekomen voor een inspectie, en heeft de het dak vervolgens binnen 1 dag vervangen. Van begin tot eind verliep de communicatie prettig. Voor een volgende klus zou ik hem weer bellen.
  • Review door Lyanneke Haytema, Waalwijk
    Beoordeeld op 30 nov 2025

Schoorsteenvegen: Eenmalig onderhoud

Hoi hoi gisteren voor het eerst gebruik gemaakt van Werk spot. Ik ben gelijk in contact gekomen met dakspecialist de arend uiteindelijk ook binnen enkele minuten hebben gereageerd op mijn klus die ik online heb gezet op Werk spot in verband met mijn schoorsteen. De vorige dakdekker heeft er een pijn hoop van gemaakt die heeft onze rookkanaal geveegd, maar ook meteen verstopt want hij heeft de pijp niet losgemaakt en alle route is in de pijp achtergebleven waardoor geen trek kracht had mijn hele huis was onder de rook maar gelukkig heeft Carlo een boy binnen een dag alles voor mij opgelost. Die mannen hebben mij ontzettend geholpen waar ik dan ook zeer tevreden mee ben en ik kan niks anders zeggen dan dat ik dakspecialist de arend echt een aanrader is voor iedereen en buiten de schoorsteen kwamen ze ook met foto’s aan met andere gebreken van de dak. Ook dat hebben ze meteen opgelost voor mij jongens. Ik zeg top gedaan ga zo door.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 29 nov 2025

Schoorsteenvegen: Eenmalig onderhoud

• Review door Werkspot-gebruiker uit Giessenburg
    Beoordeeld op 29 nov 2025

Schoorsteenvegen: 1x per jaar

Er kon een afspraak gemaakt worden op zeer korte termijn. Vriendelijk personeel en gelijk voor volgend jaar opnieuw een afspraak geboekt.
  • Review door Dandan, Vleuten
    Beoordeeld op 26 nov 2025

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak; Reparaties

Super goed geholpen en ook goed uitgelegd. Een eerlijke vakman is tegenwoordig moeilijk te vinden, maar bij de Arend geen probleem Zelfs nog eettentjes tips uitgewisseld ;)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 26 nov 2025

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak; Reparaties

Carlo reageerde snel en kon al de volgende dag langskomen en het probleem oplossen. Helaas bleek al snel dat ons dak ook op andere plekken in een erg slechte staat is en eigenlijk helemaal opnieuw moet vanwege grote zichtbare scheuren. Dat is nog niet uitgevoerd, maar Carlo doet duidelijk veel moeite om zo snel mogelijk weer langs te komen. Wij zijn erg tevreden en blij dat ons dak snel gerepareerd wordt.