Super snel en deskundig geholpen. Volgende klus vragen we zeker weer Carlo en de het bedrijf terug te komen.
Review door Rinske, Hoofddorp
Rinske, Hoofddorp
Beoordeeld op 22 nov 2025
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak; Reparaties
Heel tevreden!
Goede en duidelijke communicatie, ze konden snel langskomen en hebben de lekkage binnen 24 uur vakkundig verholpen. Alles netjes achtergelaten. Aanrader!
Review door Reinier, Capelle aan den IJssel
Reinier, Capelle aan den IJssel
Beoordeeld op 21 nov 2025
Dakkapel of dakraam repareren: 1 object; Lekkage
Je merkt aan alles dat een goede beoordeling voor Carlo heel erg belangrijk is.
Na de klus belde hij me na de eerste regenbui spontaan op om te vragen of het probleem echt verholpen was.
In mijn geval was dat jammer genoeg niet zo.
Vanaf het eerste moment werd daarna mijn probleem zijn probleem en werd er meteen naar een passende oplossing gezocht.
Een paar dagen later werd de reparatie (een lekkende dakkapel) alsnog naar volle tevredenheid opgelost.
Weer was er dat telefoontje na afloop van de klus en gelukkig kon ik deze keer wel een positief antwoord geven.
Tenslotte kreeg ik ook nog de belofte dat ik op het werk vijf jaar garantie heb. Een enkel telefoontje zou voldoende moeten zijn. Hiervan kreeg ik zelfs een schriftelijke bevestiging.
Verder waren er duidelijke prijsafspraken, werd er snel gehandeld en is de communicatie helder.
Ik weet wie ik moet bellen voor het geval ik in de toekomst een betrouwbare dakdekker nodig heb.
Review door Werkspot-gebruiker uit Spaarndam, Haarlem
Werkspot-gebruiker uit Spaarndam, Haarlem
Beoordeeld op 20 nov 2025
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dakgoten; Repa...
Binnen 1 dag uitgevoerd. De heren werken netjes en communicatie verloopt top. Bedankt voor de hulp!
Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
Beoordeeld op 20 nov 2025
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak, Schuur; Reparaties
Review door W. , Waalwijk
W. , Waalwijk
Beoordeeld op 18 nov 2025
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 50 m²; Dak, Dakgoten...
In 1 woord, geweldig. Ik had de aanvraag nog maar net geplaatst op zaterdag en ik werd binnen 5 minuten gebeld door het bedrijf. Ze konden al op dinsdag vrijblijvend komen. Het dak bleek in slechte staat en ik kreeg alle foto's te zien. De mannen konden het dak meteen maken en gingen aan het werk. Daarna maakten ze weer foto's en het ziet er weer geweldig uit. De prijs was keurig, en ik heb 5 jaar garantie. Topservice! Aanrader!
Review door Manon, Ermelo
Manon, Ermelo
Beoordeeld op 17 nov 2025
Schoorsteenvegen: Jaarlijks
Wij zijn erg snel geholpen met schoorsteenvegen (vrijdag verzoek via Werkspot, maandag klus geklaard). Daarnaast meteen een loden rand op het dak vervangen die losliet. Heel blij mee, ze zijn vriendelijk, snel en werken netjes. Aanrader!
Review door Sila Chotkoe, Amsterdam
Sila Chotkoe, Amsterdam
Beoordeeld op 17 nov 2025
Dakkapel of dakraam repareren: 1 object; Lekkage, Kapotte opening
De werkers waren heel accuraat en heel goed het werk afgemaakt. Ze waren heel vlot en zeker een aanrader.
Review door Danny, Almere
Danny, Almere
Beoordeeld op 15 nov 2025
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dakafvoer verv...
Ik kan dit goede bedrijf super aanbevelen.
Betrouwbaar eerlijk en super goed contact. Zoek je dus een dak specialist zoek dan niet verder maar zoek contact met de Arend
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht