Dakservice en Schoorsteentechniek Accuratesse

Dakservice en Schoorsteentechniek Accuratesse beoordelingen (84)

• Review door C.M., Rotterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2014
    Lekkage schuine dak aanpandige berging
    William en collega waren zeer snel ter plaatse en hebben 2 lekkages ontdekt. Zij zijn diezelfde middag teruggekomen om het vakkundig te herstellen, alles binnen de afgesproken tijd. Nokvorsten zijn schoongemaakt en opnieuw vastgelegd en bij het dakraam is de loodslab vervangen. Tevens heeft William het hele dak geinspecteerd op verdere gebreken of kapotte dakpannen en heeft zijn collega een dakgoot schoongemaakt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 7 okt 2013
    Schoorsteen opnieuw voegen, impregneren + loodloketten vervangen
    William komt over als een beleefde en rustige man. Hij beantwoordde telefonisch op zijn gemak al mijn vragen en nam samen met mij de klus door. Dat is prettig, zo krijg je een beetje beeld van wat hij allemaal gaat doen. Hij dacht er een dag voor nodig te hebben en dat bleek haarfijn uit te komen. Er is achteraf een andere vakman naar zijn werk komen kijken en hij was ook zeer tevreden! William is niet vies van extra werk en waar hij iets ziet, draagt hij dan ook aan. Ook indien je dat afslaat (bij ons paste dat even niet in het budget) blijft hij heel netjes en gaat niet drammen o.i.d. Kortom: een goede vakman, keurige manieren, houdt zich aan de gemaakte afspraken, een geweldig resultaat. Deze man is met een gerust hart in te huren!
  • Review door Tijmen, Alkmaar
    Beoordeeld op 15 sep 2013
    repareren/afdichting nokvorsten
    Vriendelijk, duidelijk, keurig op tijd en snel en vakkundig uitgevoerd. Ook nog een lekkage opgelost die we zelf niet konden vinden. Een echte aanrader!
  • Review door Cor, Amersfoort
    Beoordeeld op 8 jul 2013
    Reparatie lekkage dakgoot
    Prima service, ze konden snel komen. Er werd een extra lek ontdekt, deze is ook gedicht zonder meerprijs. Vriendelijk en professioneel.
  • Review door Roel, Veldhoven
    Beoordeeld op 6 jul 2013
    dakvorsen rijtjeshuis vastmaken met flexim
    zeer goed werk geleverd voor een goede prijs. Dakvorsen zijn netjes en solide vastgelegd over de ruime volle breedte van het rijtjeshuis, samen met enkele opschoon en vervanging van kapotte dakpannen. een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 3 jul 2013
    Reparatie lekke dakgoot
    William belde netjes dat-ie wat was verlaat. Daarna heeft hij de klus netjes uitgevoerd. OOok maakte hij mij erop attent dat het kapje van de CV-afvoer ontbrak en dat het lood van de schoorsteen los zat. Nieuw kapje heeft hij er ook nog opgezet en het lood gratis dichtgeklopt. Top service!
  • Review door Frans, Klaaswaal
    Beoordeeld op 26 jun 2013
    herstellen pannendak en schoorstenen
    William is een harde werker, die met veel plezier en doorzettingsvermogen zijn werk doet. Hij is ook trots op zijn werk. Geeft ook niet op. Helaas hebben we ondanks een prijsafspraak de prijs moeten aanpassen, op zich logisch omdat William meer materiaal moest gebruiken maar anderzijds kon hij de belofte om kantpannen te leveren niet nakomen. Hier had en heb ik toch nog steeds moeite mee. Toch over het werk heel tevreden en het resultaat mag gezien worden! en ik zal William zeker weer vragen als het nodig mocht zijn.
  • Review door Kees, Maarssen
    Beoordeeld op 17 jun 2013
    Lekkage dakkapel
    William heeft vandaag bij ons het lood rondom de dakkapel vernieuwd. Hij was eerder komen kijken en heeft daarmee al een goede indruk achtergelaten. Hij was niet de goedkoopste, maar zeker ook niet te duur. De werkzaamheden zijn goed en vakkundig uitgevoerd. William heeft netjes gewerkt en was niet te beroerd ook nog wat extra te doen. Zo heeft hij ook een paar kapotte dakpannen vervangen, een lekkage in de goot gerepareerd en de goot schoongeveegd. Al met al zijn we zeker tevreden!
    Beoordeeld op 28 mei 2013
    loodslappen repareren en nokvorsten reparatie
    aardige man, die een goede prijs kwaliteit levert. is betrouwbaar en komt afspraken na. er was nog een kleinigheid dat ontstaan was tijdens de werkzaamheden, maar deze is snel en gratis verholpen!