Dakservice en Schoorsteentechniek Accuratesse

Dakservice en Schoorsteentechniek Accuratesse beoordelingen (84)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 4 nov 2014
    Vastleggen nokvorsten e.a.
    Werk op tijd en uitstekend uitgevoerd! Absoluut aan te bevelen! Bij eerste klus direct nog een aantal klussen geidentificeerd en overeengekomen. Binnen 1 week de mannen 3x voor klussen op bezoek gehad. Het lukte ze om het geheel flexibel in te plannen. Mijn nokvorsten, schoorsteen, schuur en raamdorpels liggen er weer keurig bij.
  • Review door Martijn, Vleuten
    Beoordeeld op 24 okt 2014
    Kapje schoorsteenpijp afgewaaid
    Goedkoop, snel en netjes volgens afspraak. Aan te raden.
  • Review door Glenn, Veenendaal
    Beoordeeld op 11 sep 2014
    Nokvorsten opnieuw aansmeren (flexibel)
    Snel en netjes geholpen. Niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste. Voor hem gekozen omdat de prijs voor materiaal en benodigde tijd reëel was. Dit geeft hem ook de tijd om netjes en zorgvuldig te werken. Heeft achteraf ook alles weer netjes opgeruimd. Het ziet er weer strak uit, kan hem zeker aanbevelen.
  • Review door Marten, Huizen
    Beoordeeld op 21 aug 2014
    Schoorsteenkap plaatsen
    Vlot en netjes afgehandeld. Binnen een dag na ons eerste contact had mijn schoorsteen een nieuwe kap. Zeer tevreden!
  • Review door Vincent, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 8 aug 2014
    Dakgoot reinigen
    Uitermate klantvriendelijk. De mannen hadden keurig gebeld dat het wat later werd en daarna nog een keer gebeld dat ze er over 15 minuten zouden zijn. Perfect. Daarna in 40 min de goten gereinigd en alles mooi opgeruimd. Netjes!
  • Review door Paul, Maastricht
    Beoordeeld op 5 aug 2014
  • Review door Viola, Houten
    Beoordeeld op 25 jul 2014
    Vervangen van 1 dakpan
    Top dat William, tussen de bedrijven door, tijd heeft vrijgemaakt om mijn kapotte dakpan te vervangen. Erg vriendelijk en goed contact. Ben erg tevreden over de snelle en goed uitgevoerde opdracht! Een aanrader voor wie een betrouwbare vakman zoekt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 2 jun 2014
    Vervangen loodrand en hoekpan
    De loodrand en een kapotte dakpan diende vervangen te worden i.v.m. het voorkomen van een lekkage. Dit is keurig gedaan! Vriendelijke man, alles netjes opgeruimd (incl dakgoot schoongemaakt). Omdat 1 van zijn werknemers ziek was kwam hij zelf op zijn vrije dag. Aanrader!
  • Review door Edwin, Oosterhout
    Beoordeeld op 4 apr 2014
    Reiningen dakgoten - 10meter
    Accuratesse ( William ) - heeft opdracht vandaag uitgevoerd. I.v.m. drukke werkzaamheden aanvang één uur later dan gepland (netjes gebeld voor later aanvang). Uitvoering perfect, mijn complimenten. Ben meer dan tevreden.