Dakreparatie Holland

Dakreparatie Holland beoordelingen (117)

• Review door Klaas Versteeg
    Beoordeeld op 23 nov 2021

Schoorsteen Vegen

De ervaring met dit bedrijf was fantastisch. Ze namen contact met mijn op na dat ik de advertentie had geplaatst. JVE was snel ter plekken. Gingen zowel gelijk aan de slag met het vegen van de schoorsteen. Hebben nog keurig advies aan mijn doorgegeven, over de aanschaf van een nieuwe schoorsteen kap. De prijs was zeer goed, en de kwaliteit van de schoorsteen kap zag er ook uitstekend uit.
    (Bewerkt op 24 nov 2021)
  • Review door Herco, Diemen
    Beoordeeld op 23 nov 2021
    Dak of dakgoot repareren: 40 m²; Dak, Dakgoten; Reparaties
    Jongens kwamen gescheurde loodslabben en de dakgoot repareren en kijken naar een aantal vochtplekken in huis. Dakgoot en dakleer "konden niet gerepareerd worden". Alles moest opnieuw tegen exorbitante bedragen. Bij een second opinion van een ander bedrijf bleken de door JVE bedachte prijzen en oplossingen gelukkig onzin te zijn. Helaas heb ik wel de loodslabben laten "repareren" tegen vorstelijk uurloon. Resultaat werk: Nog geen twee weken later zaten er al weer scheuren in de loodslabben. Ik heb ze foto's gestuurd waarop ze zelf ook hebben toegegeven dat de coating slecht door henzelf is aangebracht. Verder contact loopt op niets uit. Ze willen/kunnen dit niet binnen de garantie repareren, want "u heeft zonnepanelen". Tijdens het maken van de offerte of vlak na het werk is hier met geen woord over gerept. Lijkt me eigenlijk dat als je als dakdekker anno 2021 niet met zonnepanelen overweg kan, het wellicht tijd wordt voor een andere baan. Weggegooid geld, moet opnieuw. Bah.
    (Bewerkt op 26 nov 2021)

Teleurstelling voor u review. U netjes benaderd want u heeft namelijk garantie. Maar u wou zelf niet dat we langs u komen om er naar te kijken. En dan vervolgens een slechte review te plaatsen vinden wij wel jammer van u. Aangezien we het ook op een andere manier hadden kunnen oplossen.

Reactie aangepast 6 mrt 2024
  • Review door Jack van den Boom
    Beoordeeld op 27 sep 2021

Dakreparatie

Vorige week ondervond ik problemen met mijn dak. Een kennis van mij raden mij onderhoudsbedrijf JVE aan uit goede ervaringen uit recente werkzaamheden. De communicatie verliep goed en mijn probleem aan mijn dakwerk is die zelfde week nog opgelost. Er was een mogelijkheid om foto’s van het resultaat te zien, dit is erg prettig gezien het feit dat ik zelf niet meer in de mogelijkheid ben om zelf het dak op te gaan. Het personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd om netjes alles door te nemen en toe te lichten. Ik wil Onderhoudsbedrijf JVE bedanken voor de nette werkzaamheden. Zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 28 sep 2021)
  • Review door Klant van Dakreparatie Holland
    Beoordeeld op 26 sep 2021

Dakbedekking vervangen

Na een korte dakinspectie zagen ze gelijk waar het probleem zat. De zelfde dag nog opgelost! Top werk!!
    (Bewerkt op 27 sep 2021)
  • Review door Klant van Dakreparatie Holland
    Beoordeeld op 23 apr 2021

Het verwijderen van vogelnesten, installatie vogel weerend daksysteem.

Goed advies, zeer betrouwbaar.
    (Bewerkt op 26 apr 2021)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterhout
    Beoordeeld op 6 apr 2021
    Dak of dakgoot repareren: 80 m2; Dakgoten; Reparaties
    Snelle reactie en actie, naar tevredenheid en snel reparatie uitgevoerd. Ik zou zeker nogmaals gebruik maken van hun diensten.