Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Gerriejanne, Ede
    Beoordeeld op 11 mei 2018
    stukadoor
    Cos is een prettige man om mee te werken. Hij levert goed werk voor een hele goede prijs. Waar voor je geld!
  • Review door Roy, Deurne
    Beoordeeld op 21 apr 2018
    Spachtelputz glad stucen
    Was supersnel, in 1 dag de woonkamer gemaakt! Flexibel, betrouwbaar en goed werk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heeze
    Beoordeeld op 10 apr 2018
    hobbyruimte stukwerk
    Hele aardige mensen. aanvankelijk klein probleem wordt opgelost. Goede communicatie .
  • Review door Mark, Helmond
    Beoordeeld op 8 mrt 2018
    stucadoor
    Wij hebben een zeer goede ervaring met Cos afbouw. Binnen een dag heeft hij alleen de hele slaapkamer glad gestukadoord. Netjes gewerkt, scheuren afgeplakt en hoeklijnen geplaatst. Natuurlijk had hij alles van te voren met voorstrijk behandeld. Top! Hij mag de rest van de woning ook gaan doen!
  • Review door P., Someren
    Beoordeeld op 2 mrt 2018
    stucen
    In onze nieuwe woning moest een plafond en muren gestuct worden. Cos gaf direct de prijs waarvoor ze de klus konden aan nemen en waren lager in prijs dan anderen. Het werk wat geleverd werd was prima en op tijd. Ze werken zeer hard door en nemen bijna geen pauze. Ik kan dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door Nathalie, Aarle-Rixtel
    Beoordeeld op 18 feb 2018
    Plafond stucken
    Wij zijn na het contact op werkspot diezelfde week nog geholpen aangezien wij haast hadden. Ze komen netjes op tijd en werken de gehele tijd door. Nemen amper pauze en het werk wat ze geleverd hebben is werkelijk fantastisch. Het was een moeilijke klus aangezien de muren en het plafond niet recht waren, maar dit hebben zij fantastisch gefixt. Wat ook zo fijn is, is dat ze alles netjes opruimen en de prijs natuurlijk. Echt een aanrader en ze gaan zeker de rest van de woning nog stucken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tegelen
    Beoordeeld op 10 feb 2018
    Stukken muur 45m2
    Prettige firma om zaken mee te doen. Afspraken worden netjes nagekomen en communicatie verloopt zonder problemen. De stucadoors zijn vakmensen die netjes en goed werk afleveren. Zeker een aanrader!.
  • Review door T.C., Elsloo
    Beoordeeld op 5 dec 2017
    Stucen wanden 2 slaapkamers + hal
    Snel in contact gekomen na het plaatsen van de klus op werkspot. Goede prijs. Werken hard en kwaliteit van het werk is goed. Zou ze zo nogmaals vragen voor een klus.
  • Review door Patrick, Wijk en Aalburg
    Beoordeeld op 9 nov 2017
    stucen
    Goed team, heeft snel kunnen schakelen omdat mij eerder afgesproken stukadoor afbelde. Werk keurig uitgevoerd en vlot klaar. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 3 nov 2017
    Plafond stucen /spuiten (in de kelder)
    Goede werklui! Zijn gemaakte afspraken nagekomen. Vanwege kortere werkdagen heeft het iets langer geduurd dan nodig was. Hebben netjes pot verf voor bijwerken achtergelaten. Zou ze de volgende keer weer inhuren.