Vriendelijk personeel, van te voren komen kijken wat er precies gedaan moest worden. En goed op de hoogte gehouden wanneer de klus uitgevoerd kon worden.
Wat een toppers. Een echt familie bedrijf, waarbij de klant nog centraal staat. Hele fijne, snelle, en eerlijke communicatie met Joey. We waren in eerste instantie niet tevreden met de vogelwering om de zonnepanelen. Zonder gedoe hebben ze dit netjes aangepast.
Dakgoot was lek op 3 plekken had schilder geconstateerd. Vraag op werkspot gaf dezelfde dag een reactie en de volgende dag was Coolwijk er om een zinkrenovatie te doen helemaal rondom het huis. Achterstallig onderhoud kon de dag erop door 4 man: schoorsteen opnieuw voegen en loodslabben vervangen, 19 dakpannen en alle nokvorsten hersteld. Uitermate tevreden, het kost wat maar zeer proffesioneel uitgevoerd en prettig in de omgang. Zeer aan te bevelen!
Ze zijn in oktober bij me geweest om het dak te repareren. Tevens hebben ze een windveer vervangen. Echter de afwerking van de 2e reparatie was van een treurig niveau.
Uiteindelijk zijn ze afgelopen zaterdag langsgekomen om de werkzaamheden kosteloos opnieuw uit te voeren. Uiteindelijk blij met de afhandeling.