Coolwijk Onderhoud

Coolwijk Onderhoud beoordelingen (118)

• Review door Daniel, Harderwijk
    Beoordeeld op 13 jun 2023
    Dakrenovatie: Dakreparatie of -controle; Schuin dak; Lekkage
    Reageerden dezelfde avond nog binnen een half uur en de volgende dag, vrijdag, kwamen ze de situatie beoordelen en werd het maandag hersteld. Het is een droge periode, zat geen spoed bij, maar fijn dat het snel wordt opgepakt. Nog even zien bij een volgende hoosbui of het ook echt droog blijft. Communicatie ging ook wel goed. Wel vind ik het prijzig en kan het volgens mij wel goedkoper. Maar wel aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 14 mrt 2023
    Dak of dakgoot repareren: 100 m²; Dak; Reparaties
    Aardige mannen die binnen 24 uur na mijn werkspot aanvraag de dakpannen al weer terug op het dak hadden.
  • Review door Martijn Roskes, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 mrt 2023
    Dak of dakgoot repareren: 50 m²; Dak, Dakkapel; Reparaties
    Prettige communicatie, netjes, duidelijk en reageren snel. Kwamen snel kijken, konden snel het werk uitvoeren en zijn niet te beroerd om nog even een extra klein klusje op te pakken, 'als ze toch op het dak zijn..'. Nette, proactieve jongens, die voorzover we dat kunnen beoordelen het werk netjes en goed hebben uitgevoerd.
  • Review door Bogdan, Woerden
    Beoordeeld op 9 jan 2023
    Dakrenovatie: 12 m²; Dak lekkage; Plat dak
    The experience was good: the work was scheduled in 2 days after the initial phone conversation, and it took around 5-6 hours for a 13 sqm flat roof. They did quality work and offered 10 years guarantee. Can recommend!