Budget Stukadoor
Beoordeling: 4.5 van 54.5581 reviews

• Bianca, Heythuysen
    Beoordeeld op 12 jun 2020
    Stucen: Woonkamer, Gang, Badkamer
    Ze zijn deze week bij ons begonnen en vandaag was t klaar . super netjes en strak werk afgeleverd. Geen rommel in huis . fijne communicatie . advies over hoe je t beste kunt aanpakken voor en na t stucen . echt een aanrader . de volgende klus bij ons thuis mogen hun ook weer doen .
  • Werkspot-gebruiker uit Weert
    Beoordeeld op 8 apr 2020
    Binnenschilderwerk: 16 m2 plafonds
    Ik ben ontzettend tevreden over de snelle service en over de schilderwerkzaamheden. Erg netjes gewerkt en erg scherp in zijn prijs. Top!
  • Karel, Weert
    Beoordeeld op 2 apr 2020
    Stucen: 45 m2 plafonds
    Plafonds zitten er superstrak in, ben zeer tevreden! Het contact met Dave was prettig, hij kon al op korte termijn iemand vrijmaken om mijn plafonds te stuccen. De Poolse man die kwam stuccen sprak voldoende Duits om over het werk te kunnen praten en Dave was erbij toen met de werkzaamheden gestart werd. Over een paar maanden gaan we de woonkamer opknappen en zal ik Budget Stukadoor zeker weer vragen!
  • Theo, Sint Joost
    Beoordeeld op 31 mrt 2020
    Stucen: 6 m2 wanden; 2 m2 plafonds
    Het was maar een relatief kleine klus waardoor het op zeer korte termijn even "tussendoor" gedaan kon worden. Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat!
  • HANS, Veghel
    Beoordeeld op 30 mrt 2020
    Stucen: 900 m2 wanden; 300 m2 plafonds
    niet SLECHT, maar DRAMATISCH slecht. Glad pleisterwerk besteld, hobbels, deuken, krassen, en geen haakse hoeken, zo is het opgeleverd. Ga niet met deze mensen in zee. Dave Heijboer, doet zich keurig voor als de manager. Dan komt Derick, de poolse compagnon, die ook mooie praatjes heeft. Ze zetten er verschillende Polen op. Er is niemand die de taal spreekt en de leiding heeft. Ik heb 6 verschillende polen gehad, die er echt niets van kunnen. Het is niet onze kwaliteit standaard. Goedkoop = Duurkoop. Ze hebben het proberen te herstellen, maar ze hebben de kwaliteit/ervaring gewoonweg niet. Nogmaals DRAMATISCH. U beland in de ellende In het begin ziet heter redelijk uit, maar schijn bedriegt CHECK FOTOS in BIJLAGE!!! Vooral als u daarna een schilder / tex bedrijf uitnodigt, die u over het dramatische stucwerk moet teleurstellen. Een andere stukadoor is gekomen, die alles hersteld heeft, extra kosten 8250,- Een hele dure les, maar nu door Liva uit rotterdam wel top gedaan.
  • p, Weert
    Beoordeeld op 19 feb 2020
    Stucen: 50 m2 wanden; 20 m2 plafonds
    Ik heb van begin af aan geen twijfel gehad over de betrouwbaarheid en vakmanschap , Precies volgens afspraak en een prettige samenwerken , Vakkundig en betrouwbaar personeel . Ik zou dit bedrijf aan ieder kunnen adviseren . prijs is goed en ook service is perfect met vriendelijke groet pieter
  • Michiel, Horn
    Beoordeeld op 10 feb 2020
    Stucen: 70 m2 wanden; 30 m2 plafonds
    Wat een vakwerk! Ik ben heel erg tevreden over het stukwerk. De stukadoors werken hard door. En zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Communicatie is wat minder. Maar dat was geen probleem verder. Prijs kwaliteit verhouding een dikke 9. Budget Stukadoor! Een Echte Aanrader!!
  • Danny, Elsloo
    Beoordeeld op 8 feb 2020
    Stucen: 41 m2 wanden
    Zeer ervaren stukadoors. Hebben het werkt zeer netjes uitgevoerd en maken hun werk ook prima af. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
  • Carolien, Kerkrade
    Beoordeeld op 2 feb 2020
    Stucen: 38 m2 wanden; 7 m2 plafonds
    We hadden binnen korte tijd een stucadoor nodig nadat 2 stucadoors ons hadden laten zitten. Budget stucadoors reageerde binnen een dag, kwamen 24uur later kijken en nog geen week later hadden ze al tijd. Snel, vakkundig en zeer professioneel. Wel een beetje een taal barrière, omdat ik geen Pools spreek, maar zeer vriendelijke mannen en zeer professioneel... zeker een aanrader!!
  • Marga, Landgraaf
    Beoordeeld op 30 nov 2019
    Stucen: 27 m2 plafonds
    Goed stucwerk hardwerkend en vriendelijker zijn zeer tevreden