Budget Stukadoor
Beoordeling: 4.5 van 54.5581 reviews

• Werkspot-gebruiker uit Heerlen
    Beoordeeld op 6 mrt 2021
    Stucen en schilderen
    Ik heb mijn woonkamer, gang en wc door Budget Stukadoor laten stucen en vervolgens laten schilderen. Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden, afspraken zijn allemaal nagekomen en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat!
  • Jan, Heerlen
    Beoordeeld op 24 feb 2021
    Plafond woonkamer stucen
    Prettige communicatie met Dave, het werk kon gelukkig ook al snel uitgevoerd worden en het plafond is echt goed gedaan, zeer tevreden.
  • Dezideriu, Heerlen
    Beoordeeld op 22 feb 2021
    Stucen: 50 m2 wanden; 80 m2 plafonds
    Ike heb nog nooit muren gezien die zo mooi recht ware, ik heb zelf alles geschilderd en ik hoefde vrijwel niks meer te schuren. De prijs was goed,onderhandelen was niet nodig. Mijn volgende hui zal ook weer door Budget Stukadoor gestuct worden, ik ben 100% tevreden.
  • Werkspot-gebruiker uit Ell
    Beoordeeld op 21 feb 2021
    Stucen: 170 m2 wanden
    Goede prijs, hier tegenover staat snel en slordig is gewerkt. Na paar maanden al redelijk wat scheurvorming door het niet in snijden of aanbrengen van gaas in de randen. Ook zat alles naderhand nog erg onder de stuc. En hebben we erg veel last van het overmatig gebruik van water, deuren die krom trekken en een ontzettende kliederboel naderhand. Jammer van de randen en het niet netjes werken want de muren zijn echt netjes en recht afgewerkt. Voor de toekomst geven we toch liever iets meer uit.
  • Werkspot-gebruiker uit Urmond
    Beoordeeld op 1 feb 2021
    Stucen: 170 m2 wanden; 30 m2 plafonds
    Stucen is mooi en netjes gedaan, jongens waren erg aardig. Over het filleren zijn wij niet tevreden. Naden waren zichtbaar en het was niet strak afgewerkt. Dit aangegeven en de filleraar zou contact met ons opnemen. Hij gaf aan dat we het zelf moesten kitten? Na het latexen werd het niet beter, de strips waar mee geplakt werd voor het filleren zijn nu nog steeds zichtbaar. Voor stucen zou ik Budget Stukadoor adviseren, voor filleren zeker niet!