Bouwvisie holland

Bouwvisie holland beoordelingen (38)

• Review door Hans, Lelystad
    Beoordeeld op 26 nov 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Het lood achter de s...
    Snelle reactie van Bouwvisie Holland via Werkspot. We hadden geluk dat Omeed de volgende dag al kon komen. Vriendelijke man die goed uitlegde wat het probleem was en hoe hij het zou oplossen. Foto's en video's gemaakt van wat hij had gerepareerd bij de schoorsteen en deze naar ons toegestuurd. Gelet op ervaringen met andere dakdekkers was Bouwvisie Holland een verademing

Dank u wel voor deze 5 sterren beoordeling! We zijn blij dat de schoorsteen renovatie naar wens is uitgevoerd. – dank voor het vertrouwen! Team Bouwvisie Holland

Reactie geplaatst 27 nov 2025
  • Review door Tina Oerdijk
    Beoordeeld op 26 nov 2025

Een trotse oma zegt dit

Leuk en scherpe team jonge heren van Bouwvisie Holland. Ik had al een tijdje last van een lekkage via mijn bitumen dak en ik sliep er haast niet meer van. De mannen kwamen snel, keken rustig wat er mis was en repareerde het allemaal heel netjies en vakkundig. Wat ik ook heel fijn vond is toen de buren vroegen of de bus een stukje verplaatst kon worden, deden ze dat meteen zonder mopperen. Echt meedenkende vakmensen. En stel je voor ze hebben ook nog gratis mijn dakgoot schoongemaakt, omdat ik er zelf niet meer bij kan. Dat noem ik nou service! Sindsdien geen drup meer gezien, zelfs niet met die harde regen laatst. Hele fijne en betrouwbare mensen. Deze oma raad ze iedereen aan. Lieve groetjes, Oma Tina
    (Bewerkt op 28 nov 2025)

Dank u wel voor deze 5 sterren beoordeling! We zijn blij dat de bitumen dak renovatie naar wens is uitgevoerd. – dank voor het vertrouwen! Team Bouwvisie Holland

Reactie geplaatst 16 dec 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 24 nov 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dakgoten; Repa...
    He was very fast, came over very quickly, as he knew rain was coming. Very polite, and explained every step clearly.

Thank you for the 5 star review! We are satisfied that you enjoyed the fast service of Bouwvisie Holland. – Thank you again for the trust! Team Bouwvisie Holland

Reactie geplaatst 24 nov 2025

Reactie geplaatst 19 nov 2025
  • Review door Petra Nöelle Janine

Uitstekende lekkage lekdetectie & herstel

Wij hadden last van een hardnekkige daklekkage boven onze slaapkamer. Twee andere dakbedrijven konden de oorzaak niet vinden, maar Bouwvisie Holland voerde een professionele lekdetectie uit en vond binnen één uur de exacte bron van het probleem. Ze boden een duidelijke uitleg van de lekkage, maakten een plan voor de dakreparatie, en gaven vooraf een overzicht van alle kosten. Geen verrassingen, geen onzin. De lekkage werd dezelfde dag verholpen, inclusief waterdichte afwerking, controle van de dakbedekking én extra inspectie van de dakgoten en nok. Omdat er regen werd voorspeld, hielden ze het weer nauwlettend in de gaten – echte focus op spoed lekkage service en dakrenovatie zonder risico op waterschade.Inmiddels zijn we ruim een maand verder: het dak is 100% waterdicht, zelfs tijdens zware regenbuien. Wie een lekkage aan het dak heeft, lekdetectie zoekt of een spoed dakreparatie wil laten uitvoeren: Bouwvisie Holland is écht betrouwbaar. Vakmanschap, snelle communicatie en duidelijke prijzen.
    (Bewerkt op 25 nov 2025)

Dank u wel voor deze 5 sterren beoordeling! We zijn blij dat de lekdetectie & herstel naar wens is uitgevoerd. – dank voor het vertrouwen! Team Bouwvisie Holland

Reactie geplaatst 25 nov 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 19 nov 2025

Dank u wel voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat de dak reparatie van 5m2 naar wens is uitgevoerd. – dank voor het vertrouwen! Team Bouwvisie Holland

Reactie geplaatst 19 nov 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Egmond aan den Hoef
    Beoordeeld op 16 nov 2025
    Schoorsteen metselen of repareren: 10 m hoog
    Snelle reactie, duidelijk communicatie en keurig werk geleverd, aanrader.

Dank u wel voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat de schoorsteenreparatie van 10 meter naar wens is uitgevoerd. Aanrader terug – dank voor het vertrouwen! Team Bouwvisie Holland

Reactie geplaatst 16 nov 2025
  • Review door Jolien van Kaffenaar
    Beoordeeld op 11 nov 2025

schoorsteen verwijdering

We hadden een ernstige lekkage, maar Bouw Visie Holland heeft in één keer het punt gevonden in tegenstelling tot andere partijen die langs geweest waren aangezien het een complexere lekkage was. Er is een lekdetectie uitgevoerd + een rapport opgemaakt voor ons. We zijn erg goed te woord gestaan door de heren Omet en Jasper, en qua prijs was het ook zeker rendabel. Kortom ik ben super tevreden over dit bedrijf + de schoorsteen verwijdering en ik zou dit bedrijf daarom ook zeker aanraden! Chapeau👏🏼
    (Bewerkt op 12 nov 2025)

Erg bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in Bouwvisie Holland. Fijn om te horen dat onze lekdetectie direct het juiste punt heeft gevonden en dat de schoorsteenverwijdering naar wens is uitgevoerd. Wij geven elke dag 101% inzet om klanten eerlijk, duidelijk en professioneel te helpen, dus deze feedback betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies willen, dan staan wij altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Bouwvisie Holland

Reactie geplaatst 16 nov 2025