Bouwvisie holland
Bouwvisie holland beoordelingen (38)
Review door Diana, Boskoop Beoordeeld op 14 mei 2026Beoordeling: 2 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 10 m²Lekkage van het dak van de schuur. Afspraak gemaakt voor reparatie en akkoord met de prijs. Tijdens de reparatie van de lekkage bleek het hout verrot te zijn waardoor de prijs 2x zo duur werd. Begrijpelijk dat dit vervangen moest worden, maar tegen mij werd alleen gesproken over de onderlaag die verrot kon zijn en niet over de zijkanten. Lekkage van het dak is naar behoren uitgevoerd, echter de dakgoot is niet goed aangesloten waardoor water langs de muur loopt. Meerdere malen contact geprobeerd te zoeken, zelfs een keer wel reactie gekregen om een afspraak te maken maar toen is er niemand op komen dagen. Nu al weken aan het proberen contact te krijgen, maar geen gehoor. Dus nu nog lekkage en veel kosten gemaakt. Van de regen in de drup!Review door Werkspot-gebruiker uit Zwanenburg Werkspot-gebruiker uit Zwanenburg
Beoordeeld op 20 apr 2026Beoordeling: 1 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 12 m²; Dakgoten; Rep...3a4 wkn geleden bouwvisie bij ons de dakgoot en leeood onder dakkapel laten repareren door deze lui. Ze kwamen zonder ladder en door het raam op de goot gi gen ze de lassen solderen en coaten ,achteraf hoe kan je solderen terwijl je zelf op goot staat . Het lood zouden en stuk op maken ,ik denk dat ze alleen gecoat hebben .2 dagen later zaten dezelfde scheuren er weer in bovendien3 vlekken in het vloerbedekking en troep achtergelaten. Gebeld zouden komen ,afspraak gemaakt ,niet op komen dagen daar a echt heel veel gebeld iet te bereken,niet op vast niet op 06.Ik zou nooit en nooit meer met deze lui inzet gaan Omeed bedanktReactie van de vakman:
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer dat u destijds niet tevreden was over het verloop van de werkzaamheden en de communicatie. Naar aanleiding van uw melding hebben wij contact met u opgenomen en zijn wij opnieuw langsgekomen om de situatie te beoordelen. De door u aangegeven punten zijn inmiddels besproken en de betreffende werkzaamheden zijn alsnog uitgevoerd en hersteld. Wij streven er altijd naar om eventuele klachten of onduidelijkheden netjes op te lossen en zijn daarom blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Bouwvisie Holland
Reactie geplaatst 6 jun 2026Review door Arthur , Heiloo Arthur , Heiloo
Beoordeeld op 17 apr 2026Beoordeling: 5 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 45 m²; Dakgoten; Reg...Afspraak was snel gemaakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardige mannen die goed en netjes werken.Review door Alfred, Bergschenhoek Alfred, Bergschenhoek
Beoordeeld op 12 apr 2026Beoordeling: 5 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 65 m²; Dakgoten; Reg...Snel geregeld en prima werk geleverd. Bedankt mannen 👍Review door Werkspot-gebruiker uit Hillegom Werkspot-gebruiker uit Hillegom
Beoordeeld op 7 apr 2026Beoordeling: 3 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 100 m²; Dak; Reparaties(Bewerkt op 17 apr 2026)Kon gelijk terecht na aanvraag, super vriendelijk en snel geholpen. Probleem was verschoven dakpannen door storm. Na de werkzaamheden zag ik toch nog dat de pannen niet goed leken te liggen en dit direct gemeld. Ze zouden een paar dagen later terugkomen, maar zijn nooit komen opdagen en reageren niet op mijn berichten. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf.. Zijn uiteindelijk nog teruggekomen en hebben het opgelost.Review door Leon van Gurp, Leusden Leon van Gurp, Leusden
Beoordeeld op 7 apr 2026Beoordeling: 5 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak, Dakgoten; Repar...Prima werk geleverd, duidelijk informatie vooraf en ze konden ons snel helpen. Alles ging vriendelijk en snel. Erg tevreden!Review door Hein , Koudekerk aan den Rijn Hein , Koudekerk aan den Rijn
Beoordeeld op 5 apr 2026Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervangingVriendelijke jongens die graag meedenken over de situatie en verschillende mogelijke opties aanbieden als oplossing voor jouw probleem. Reageren snel en werken nauwkeurig.Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Beoordeeld op 4 apr 2026Beoordeling: 5 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dakgoten; ReparatiesSnelle degelijke serviceReview door A.M Duijnen, Amsterdam A.M Duijnen, Amsterdam
Beoordeeld op 3 apr 2026Beoordeling: 5 van 5Lekkage verhelpen: Weet ik nietAls student kan ik deze heren ten zeerste aanbevelen, dachten stap voor stap na met mij voor een goede oplossing bedankt!!Reactie van de vakman:
Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling! Goed om te horen dat je onze manier van meedenken en stap-voor-stap werken als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om samen tot een oplossing te komen die goed past bij de situatie. Dank voor het vertrouwen en veel succes verder! Team Bouwvisie Holland
Reactie geplaatst 3 apr 2026Review door Rosalie, Zaandam Rosalie, Zaandam
Beoordeeld op 24 mrt 2026Beoordeling: 1 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 25 m²; Dak, Dakgoten...(Bewerkt op 1 apr 2026)Ik ben erg ontevreden over het werk dat Bouwvisie Holland heeft verricht. De klus werd na de getekende offerte 12 x zo duur: in plaats van 1200,-, werd het 15.000! Ik wilde daar pas akkoord mee gaan na specificatie van de kosten en materialen. Hier ging Bouwvisie Holland niet mee akkoord, en hij stuurde alleen een factuur ipv een offerte/ specificatie. Omdat ik weigerde akkoord te gaan zonder duidelijke specificering en bewijjs hebben ze de klus achtergelaten zonder het af te maken. Mijn dak is er nu erger aan toe dan voordat ze de klus begonnen en ik ben 6000,- aan voorschot kwijt.Reactie van de vakman:
Beste, Deze beoordeling volgt op een eerdere review van dezelfde klant die door Werkspot is verwijderd wegens strijd met het reviewbeleid. De weergegeven bedragen en situatie zijn onjuist en missen essentiële context. Tijdens de werkzaamheden zijn aanvullende gebreken vastgesteld, wat invloed heeft gehad op de scope en kosten. Dit is ook gecommuniceerd. De werkzaamheden zijn uiteindelijk beëindigd wegens het uitblijven van overeenstemming, waarbij het dak tijdelijk waterdicht is achtergelaten. Wij distantiëren ons nadrukkelijk van de suggestie dat er sprake zou zijn van “kwijtgeraakt” geld; er zijn aantoonbaar werkzaamheden uitgevoerd en materialen geleverd. Wij staan voor transparantie en vakwerk, en betreuren het dat de situatie hier onjuist wordt weergegeven. Met vriendelijke groet, Bouwvisie Holland
Reactie aangepast 26 mrt 2026