Bouwklusbedrijf

Bouwklusbedrijf beoordelingen (116)

Beoordeeld op 29 jul 2017
    afdoppen en verwijderen gasleiding
    Electriciteit en gas werkzaamheden goed uitgevoerd. Zelfs op zondag na ruiken van gaslucht snel gekomen en opgelost.
    Beoordeeld op 28 jul 2017
    Portiek armatuur installeren
    Wat een prettige ervaring met Rob. Hij heeft niet alleen de klus snel en naar alle tevredenheid uitgevoerd, maar is (en dat is vaker uitzondering dan regel tegenwoordig) ontzettend helder in de communicatie. Hij komt afspraken na, is op tijd, en levert keurig werk. We zijn heel erg tevreden. Zowel vanuit de VVE als prive zou ik Rob volgende keer weer direct bellen.
    Beoordeeld op 24 jul 2017
    Lekkage douchecabine
    Rob heeft onze lekkage in de douchecabine prima verholpen. Betrouwbare man die verstand van zaken heeft.
  • Review door Toine, Den Haag
    Beoordeeld op 15 apr 2017
    Installaties keuken ontkoppelen en GWL leidingen tijdelijk afsluiten
    Top! Rob is een vriendelijke en vakkundige vakman. Ik vind het met name erg prettig dat hij meedenkt naar oplossingen (zonder zijn mening op te dringen). Ook heeft hij me veel advies en tips gegeven waar ik uiteindelijk veel aan heb gehad. Aanrader, ik zou hem zo weer bellen.
  • Review door Martijn, Den Haag
    Beoordeeld op 1 apr 2017
    Doortrekken waterleiding & afvoer
    Zeer plezierige ervaring met Rob van Bouwklusbedrijf. Professioneel advies, goede en heldere offerte en vakwerk geleverd. Veel dank!
  • Review door Robbert, Den Haag
    Beoordeeld op 15 mrt 2017
    Verlichting in keuken werkt niet
    Zeer goede ervaring, Vriendelijke man die gelijk aan de slag gaat en een goed resultaat afleverd. Heeft gelijk mijn toilet en badkamer bekeken toen ik aangaf deze te willen verbouwen. Offerte onderweg. Aanrader
    Beoordeeld op 25 feb 2017
    Aansluiting en afvoer wasmachine verlengen
    Heel erg tevreden over deze klus. Snel een afspraak kunnen maken. Werk is netjes uitgevoerd. Goed contact gehad. Ik zal bij een volgende klus Bouwklusbedrijf zeker benaderen.
    Beoordeeld op 10 feb 2017
    Aansluiten wasmachine op vuilwaterpomp of direct op gewone afwatering
    Ik ben heel tevreden over de afhandeling van de klus. Tevens heeft dhr. Draak opgemerkt dat er een defect was aan de CV en dat vakkundig opgelost. Hij is prettig in de omgang en doet wat hij belooft. Ik zou hem zeker aanraden!
  • Review door Dhr. Jean-Paul Vredevoort
    Beoordeeld op 8 feb 2017

De badkamer gaf Lekkage bij ondergelegen buren tijden het gebruik. Als eerste is de afvoer getest. En vervolgens getest met een warmte camera. De badkamer heeft een reparatie ondergaan van wand en vloer tegels.Dit heeft geresulteerd in een lekvrije badkamer.

Rob heeft keurig werk geleverd! Een lekkende douche bak is netjes gekit en kan voorlopig weer mee! Super! Zeker een aanrader...