Bouwklusbedrijf

Bouwklusbedrijf beoordelingen (116)

Beoordeeld op 11 apr 2012
    WC leiding lekt
    Door een lekkage van de watertoevoer in de wc op de 1e etage veroorzaken wij regelmatig waterschade bij de onderburen. Zeer vervelend. De vorige werkman had de wcpot niet vastgezet waardoor deze steeds verschoof en de lekkage veroorzaakte. Rob Draak heeft daar nu een einde aan gemaakt. Een vakman om te onthouden ...
    (Bewerkt op 20 apr 2022)
  • Review door K.L., Den Haag
    Beoordeeld op 7 apr 2012
    ventilatieroosters gangbaar maken
    De heer Draak heeft volgens de afspaak de klus geklaard. Het bestond uit het gangbaar maken van een 2-tal onwillige luchtroosters (suskasten). Deze zaten "muurvast". Er zijn meer werkuren ingestoken dan was gecalculeerd. De heer Draak heeft keurig conform de geoffreerde prijs alles uitgevoerd. We zijn tevreden. Tenslotte bevelen wij de heer Draak aan. Keurig, stipt en een prettige omgang vallen hem ook ten deel.
  • Review door HB, Den Haag
    Beoordeeld op 7 apr 2012
    badkuip verwijderen en afvoeren
    Dhr Draak van Bouwklusbedrijf is een nette vriendelijke man. Hij reageert altijd en binnen korte tijd (de offerte bijv was er binnen 2 uur!!) Met Dhr Draak is het makkelijk communiceren. Dhr Draak heeft de klus (verwijderen en afvoeren badkuip) netjes en cfm en volledig cfm afspraak gedaan. Achteraf bezien had ik meer moeten onderhandelen met Dhr Draak en voor de prijs wat extra taken moeten afspreken. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden over de uitwerking van de klus. P.s. ik zie dat het invullen van de rapportcijfers niet zo makkelijk gaat. als rapportcijfer geef ik dhr draak een 8!
    Beoordeeld op 6 mrt 2012
    Beoordeeld op 24 feb 2012
    Huisverbouwen
    Het begon met de zeer duidelijke en uitgebreide offerte. Aangezien we vaak in het buitenland zitten konden we duidelijke afspraken goed gebruiken. Over het uitgevoerde werk zijn we zeer content.
    Beoordeeld op 31 jan 2012
    Keuken leidingen en onze ikea keuken plaatsen
    Zeer duidelijke offerte gekregen. Zeer tevreden over het uitgevoerde werk.