Boomkwekerij H. Lugthart

Boomkwekerij H. Lugthart beoordelingen (56)

• Review door Leo, Rosmalen
    Beoordeeld op 11 sep 2015
    20 m2 graszoden leggen
    Ik kon snel een afpraak maken. Gras is netjes gelegd ziet er prima uit. Een aanrader.
  • Review door Henk, Leusden
    Beoordeeld op 31 aug 2015
    Leggen graszoden
    Uitstekend vakman, werkt zeer snel en vakkundig.Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Jerry, Almere
    Beoordeeld op 30 aug 2015
    Aanleggen van gazon (en verwijderen bestaand gazon) van 55 m2.
    Uitstekend werk geleverd voor een eerlijke prijs. Het is al weer enkele maanden terug maar het gazon ligt er nog als nieuw bij. Rustige man met verstand van zaken. Een vakman die begrijpt dat het klaren van de klus ook inhoudt dat je de boel netjes opruimt en de klant adviezen geeft. Mede dankzij deze adviezen is ons gazon waarschijnlijk nog nooit zomooi geweest.
  • Review door Peter, Haarlem
    Beoordeeld op 10 aug 2015
    gazon leggen
    Snel en vakkundig een mooi gazon gelegd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 9 aug 2015
    Grasmatten leggen
    Herman kon snel langskomen om de grasmatten te leggen en dit is erg vakkundig gedaan. Ook voor een scherpe prijs.
  • Review door Peggy, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jul 2015
    30 m2 gras leggen
    Zeer tevreden! Snel en goed gedaan. Bedankt Herman.
    Beoordeeld op 11 jul 2015
    Graszoden leggen voor 55 m2
    Prima gras gelegd volgens afspraak. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Herman is ook een aardige relaxte vent.
  • Review door Monique, Zoetermeer
    Beoordeeld op 24 jun 2015
    40 m2 graszoden leggen en grond voorbereiden
    De heer Lugthart heeft vandaag een mooi grasveld van 40m2 bij ons aangelegd. Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd. Prima vakman, die wij kunnen aanbevelen.
  • Review door Jeroen, Vorden
    Beoordeeld op 18 jun 2015
    aanleggen van graszoden
    Vandaag graszoden gelegd,en hetziet er super uit!!! Herman is een harde werker en kundig, kortom een aanbeveling waard!!!