Boomkwekerij H. Lugthart

Boomkwekerij H. Lugthart beoordelingen (56)

• Review door Suzanne, Leusden
    Beoordeeld op 12 aug 2016
    graszoden leggen
    Herman is een heerlijke rustige man die netjes werkt. We hebben voor Herman gekozen vanwege zijn vakkundige antwoord op onze klus. Wij zijn blij met onze "groene" tuin! Een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 26 apr 2016
    29 m2 graszoden vervangen
    De opdracht is naar tevredenheid opgeleverd. De gemaakte afspraken zijn naar tevredenheid nagekomen en het resultaat mag er zeker wezen. Dank!
  • Review door Wouter, Bussum
    Beoordeeld op 21 apr 2016
    Gazon vernieuwen en ophogen
    Uitstekend werk door Herman, een vriendelijke vakman die rustig zijn werk doet volgens afspraak en voor een normale prijs. Bij ons legde hij 18m2 nieuw gazon, hoogde de ondergrond eerst op met 25 grote zakken tuinaarde. Wat mest erbij en klaar. Het is nu 3 weken later, goed gehecht aan de ondergrond en groeit geweldig. Dankjewel!
  • Review door Paul, Bussum
    Beoordeeld op 10 nov 2015
    Rooien Liguster haag en Planten Thuja Conifeer haag
    Uitstekende en plezierige vakman. Hij kon snel komen voor een reeele prijs, werkt hard, denkt mee en levert wat is afgesproken. Ruimt ook alles netjes weer op. Absoluut aanbevolen.
  • Review door Ernst, Naarden
    Beoordeeld op 30 okt 2015
    grasleggen
    komt afspraken na. Kan snel werken tegen goede prijs.
  • Review door Rob, Soest
    Beoordeeld op 28 okt 2015
    tuin egaliseren en graszoden leggen
    Prettige hardwerkende man die zich aan zijn afspraken houdt. In de voorbereiding voor het leggen van de graszoden nog een stuk extra omgespit zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Deze vakman is wat mij betreft dus een echte aanrader!
  • Review door Sabine, Arnhem
    Beoordeeld op 11 sep 2015
    Vrezen,gras leggen
    Dhr.Lugthart Reageerde snel,niet duur en binnen een week al bij ons.Gras,bomen,planten in 1 dag klaar.Echt SUPER!!!!