Na eerdere, mindere ervaringen via werkspot, toch wat aarzelend een nieuwe opdracht uit gezet voor een nieuwe vloer in onze soutterrain ruimte.
Echter kwamen wij al vrij snel in contact met Marco van Best Man Standing, welke ons allerlei gratis adviezen gaf, wat goed voelde. Daarom besloten wij hem de opdracht te geven en daar zijn wij enorm blij mee.
De adviezen en het meedenken van Marco was een ware zegen. Toen we er in het begin achter kwamen dat het soutterrain met een vochtprobleem kampte, gooide Marco zijn hele planning om, om allereerst de ondervloer helemaal vochtvrij te maken met een speciale coating. Dat daardoor zijn hele planning een week uitliep deed hij graag.
Het uiteindelijke resultaat is magistraal. De vloer (een bamboe vloer met bies gelegd in een 22 graden hoek) ligt er prachtig bij. Waar vakmanschap. Naast zijn enorme vakmanschap is Marco ook een zeer prettig persoon in de omgang. Het was een genoegen om hem de afgelopen tijd 'over de vloer' te hebben!
Wie zoekt naar een betrouwbare, creatieve, prettig-in-de-omgang, parketteer, kunnen wij Marco niet hard genoeg aanbevelen!