Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën beoordelingen (397)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 25 jul 2020

Vloeren: 120 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Super professioneel. Vloer weer als nieuw. Goede afspraken en communicatie. Voor een goede prijs.
    Beoordeeld op 7 jul 2020

Vloer reparatie: Lamelparket; Vlekken

Bahri heeft het werk professioneel aangepakt. Ben erg tevreden over hem. Ik raad ieder deze vakman aan.
  • Review door Benno, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jul 2020

Vloeren: 120 m2; Vloer schuren, Vloer oliën; Houten vloerdelen

Werk is opzich goed uitgevoerd. Niet overal heel erg strak en netjes, maar voor ons wel voldoende. Heel prettig in de omgang en communicatie en flexibel. Als je op iedere slak zout legt, misschien niet de juiste voor je, maar als je voor een goede prijs het werk uitgevoerd wil hebben en het resultaat mag hier en daar wat "robuust" zijn: Aanrader!
  • Review door Diana, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 jul 2020

Dins 2 of woe 3 juni: Vloeren: 55 m2; Vloer schuren; Massief parket

Ik heb een bamboevloer en Mr Bahri was in staat om op korte termijn te komen. Nadat het werk was gedaan zag ik al direct dat de vloer niet gelijkmatig was gelakt en dat er veel vegen en vlekken waren. Ik nam direct contact op en hij reageerde erg snauwerig dat het nog moest intrekken. Echter, paar uur later zag ik hoe slecht het werk was en hem weer gebeld. Hij was toen wel rustig en beloofde me de volgende dag na zijn andere klus langs te komen, wat ook gebeurde. Mijn vriend overtuigde hem nogmaals te schuren en te polijsten en opnieuw werd er gelakt. Het resultaat was zeer verbeterd maar overal zijn kleurverschillen en ook zit de lak er op bepaalde plekken er te dik op en bepaalde plekken helemaal geen lak. Heb 150 Euro korting gekregen. Na meerdere keren vragen heeft hij nog wat lak opgestuurd om de plekken zelf te behandelen. Het resultaat maar ook de soms erg onvriendelijke communicatie waren erg teleurstellend.
  • Review door Peter, Soest
    Beoordeeld op 28 jun 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, 40 m2 vloer schuren en oliën.; Lamel...

De mannen hebben netjes gewerkt met een prima resultaat. Aanrader.
  • Review door Jeroen, Den Bosch
    Beoordeeld op 23 jun 2020

Vloeren: 65 m2; Vloer schuren; Massief parket, Houten vloer

Prima resultaat geleverd door 2 vriendelijke vakmannen en ook nog in 1 dag klaar. Topwerk!
  • Review door Fenna, Breukelen
    Beoordeeld op 14 jun 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Olie; Eiken hout

Fijne heren om je woonkamer aan toe te vertrouwen. Mooi resultaat!
  • Review door Areke, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 jun 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Eiken planken

Prima klus geklaard! Onze eikenhouten vloer netjes en zorgvuldig geschuurd. Twee laklagen erop. Ziet er weer uit als nieuw. Harde werkers, de klus was binnen 1 dag klaar. Wij raden dit bedrijf van harte aan👍🏻
  • Review door Sam, Leiden
    Beoordeeld op 1 jun 2020

Vloeren: 35 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; houten grenen vloer

Meneer Bahri en zijn medewerker hebben prima vakwerk afgeleverd. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Het geleverde werk was uitstekend. Ik ben zeer te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik had de opdracht kort van te voren aangevraagd en ze konden bijna direct aan de slag. nota bene op 2e Pinksterdag. Zonder extra kosten. Daar worden we Hollands blij van. ;-) Dikke aanrader dus!
  • Review door Suzanne, Rotterdam
    Beoordeeld op 31 mei 2020

Vloeren: 50 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Eijrn

60m2 oude versleten vuren houten vloer gescheurd, gaf splinters af, kaal en oneffen in diepte en in kleur. Het eindresultaat is verbluffend mooi geworden. Mooi egaal gescheurd en met twee lagen matte lak. Ook de hoekjes netjes afgewerkt, ik las dit aandachtspunt terug in eerdere reviews. Het was een zeer bewerkelijke vloer, met veel hoekjes, spijkers en hier en daar een losse plank en ook woon ik op de derde verdieping. Ook hebben ze nog het een en ander moeten verplaatsen in huis zoals een kast en bank, want die kreeg ik niet ophoog. maar ze hebben totaal niet geklaagd. De prijs was wel iets hoger uitgevallen omdat ze er een dag langer er mee bezig waren dan in eerste instantie werd ingeschat. Maar ook hier viel over te praten en kwamen we er samen uit. Ook was de ruimte groter dan ik zelf dacht. Maar nog was het scherp geprijsd voor de oppervlakte en het eindresultaat. De jongens hebben netjes gewerkt, stof viel roze mee. Super blij met mijn nieuwe vloer, hartstikke bedankt, Suz