AZ Schildersbedrijf

AZ Schildersbedrijf beoordelingen (115)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 11 feb 2016

Uitvoeren behang werkzaamheden (verwijderen + behangen + plafond wi...

Na de koop van ons nieuwe huis hebben wij het binnen schilder en behang -werk gegund aan AZ schildersbedrijf. Het resultaat is fantastisch en we zijn erg blij dat we deze klus aan professionals hebben overgelaten. AZ schildersbedrijf is wat ons betreft voor iedereen een aanrader.

Hallo Dirk-Pieter en Elizabeth, bedankt voor dit mooie cijfer het was fijn om voor jullie te werken. en wij zien elkaar van de zomer weer voor het buitenschilderwerk. Groetjes Andre Zwier AZ Schildersbedrijf

Reactie geplaatst 11 feb 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerenveen
    Beoordeeld op 10 feb 2016

Vervangen van twee ruitjes

Er is netjes werk verricht en er werd goed meegedacht. Wel vervelend dat meneer door zij rug is gegaan en ons was vergeten op de hoogte te brengen en de klus hierdoor vier weken vertraging heeft opgelopen. Later nog een week vertraging doordat de ruitjes verkeerde maat waren. Uiteindelijk wel tevreden over het geleverde werk.
  • Review door Stevanija, Lemmer
    Beoordeeld op 9 feb 2016

Schilderen binnen nieuwbouw huis in Heerenveen

Fantastisch werk afgeleverd! Wij zijn helemaal tevreden over de werkzaamheden en de werkbegeleiding van Andre. Zelfs een extra klus (muur behangen van de kinderkamer) was geen probleem! Wij kiezen in het vervolg altijd voor AZ Schildersbedrijf! Bedankt!
  • Review door Marian, Franeker
    Beoordeeld op 28 dec 2015

Behangen senioren woning

Na fijn contact snel een afspraak kunnen maken en moment gepland om het gehele appartement te behangen. We kregen goed advies wat erg fijn was. De klus is uitstekend uitgevoerd en erg naar wens. We zijn zeer tevreden met de uitvoering en bevelen de uitvoerder zeker bij anderen aan.
  • Review door Marleen, Assen
    Beoordeeld op 23 dec 2015

Schilderen van kamers

Snel, flexibel, overlegt, denkt mee. Prima dus!
  • Review door hz, Jubbega
    Beoordeeld op 3 dec 2015

Uitvullen gipsplaatvoegen, plakken behangweefsel, verwerken latex e...

AZ Schilderbedrijf heeft voor ons binnenschilderwerk uitgevoerd. De door de aannemer achtergelaten slechte aftimmerkwaliteit is door AZ Schilderbedrijf naar een aanzienlijk hoger nivo getild. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. De werknemers zijn aardige, nette mensen.
  • Review door ed, Beilen
    Beoordeeld op 19 okt 2015

drie gevels verven

prima afspraken gemaakt, afspraken ook nagekomen. kwaliteit van de werkzaamheden en communicatie was prima.
  • Review door M., Groningen
    Beoordeeld op 15 okt 2015

buitenschilderwerk en vervangen hang - en sluitwerk

De klus bestond uit buitenschilderwerk, vervanging van de sloten op de buitendeuren en ramen, vervanging van 2 raampjes en reparatie van houtrot. De werkzaamheden zijn zeer goed uitgevoerd, binnen de offerte en binnen de gestelde termijn. Er werd netjes gewerkt en nadien werd alles keurig opgeruimd. Tijdens de werkzaamheden beschikten de mannen over de sleutel van het huis en ik heb deze in het volste vertrouwen gegeven. Na voltooiing van het werk is Andre nog een keer langs geweest om de puntjes op de i te zetten. Dit is een prima bedrijf dat ik aan iedereen zou durven aan te raden.
  • Review door stefan, Groningen
    Beoordeeld op 6 okt 2015

Schilderen van woonkamer

Ik heb een prima ervaring met "AZ Schildersbedrijf". Er werd netjes gewerkt en ruim binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zal ze zeker weer benaderen voor een volgende klus!
  • Review door Maarten, Zwolle
    Beoordeeld op 30 sep 2015

Het stucwerk v/d gevels schilderen.

Onze ervaring met dit schildersbedrijf is positief. Dit bedrijf heeft de klus goed en op een prettig tempo uitgevoerd. Ik noem het met opzet prettig omdat er tijdens de koffie ook tijd voor overleg werd genomen.