AZ Schildersbedrijf

AZ Schildersbedrijf beoordelingen (115)

• Review door jan-jaap, Groningen
    Beoordeeld op 17 apr 2016

Kozijnen + buiten houtwerk schilderen

Wat we erg positief vonden, was dat we op woensdag gebeld werden en dat ze donderdag konden beginnen. Wij moesten ook aan het werk en met vertrouwen gaven we onze sleutels af. Het schilderwerk is erg mooi geworden. De schuurdeur was allemaal stof ingekomen, dit is nog overnieuw gedaan. Al met al een goede ervaring.
  • Review door johan, Heerenveen
    Beoordeeld op 13 apr 2016

Sauzen en afwerken van plafond

Van begin tot eind 1 groot compliment. Alles goed voor elkaar en leuk personeel. Zeer vakbekwaam en snel. Communicatie met André was prima
  • Review door Lesley, Leeuwarden
    Beoordeeld op 10 apr 2016

Glasvezelbehangen van 2 trapopgangen en overloop

Prettig en betrouwbaar bedrijf. Andre Zwier is een goede vakman en heeft ook goede mensen in dienst. Het behangen heeft hij zelf gedaan en er zijn ook nog meerdere kozijnen bij ons geschilderd door Douwe Jan de Boer. Topwerk.
  • Review door richard, Delfzijl
    Beoordeeld op 25 mrt 2016

benangen

Goed gedaan, mooi optijd,en. Goed strak, Mooi werk afgeleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haren
    Beoordeeld op 24 mrt 2016

Glasvezelbehang

Mooi resultaat! Snel een afspraak kunnen maken en snel uitgevoerd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 17 mrt 2016

Schilderen en behangen in week 11

Binnen schilderwerk netjes uitgevoerd.
  • Review door Frank, Groningen
    Beoordeeld op 26 feb 2016

behangen en verven slaapkamer.

Wij hebben het schildersbedrijf gevraagd een slaapkamer te behangen. Na overleg heeft André ook de plinten onder handen genomen en heeft hij zelfs wat extra gedaan voor dezelfde prijs. Wat we ook heel fijn vonden is hoe snel en netjes hij te werk is gegaan. Verder merkten we dat hij het ook prettig vond om een praatje te maken en elkaar te leren kennen en dit hebben we zelf ook als zeer prettig ervaren. Voor de volgende klusjes zullen we dan ook zeker weer André vragen!
  • Review door I., Lelystad
    Beoordeeld op 22 feb 2016

Muur met glasvezelbehang, behangen.

André is de hele morgen hard aan het werk geweest. De muur is nu mooi glad en donderdag gaat het glasvezel er overheen. Wij zijn tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 20 feb 2016

Witten van plafond, behangen, sausen

Na de offerte heeft Andre snel tijd gemaakt om de klus te kunnen klaren. Hij heeft schoon en netjes gewerkt, was altijd op tijd, en heeft mooi werk afgeleverd. Mochten we nog eens een schilder- of behangklus hebben, dan zullen we hem zeker weer vragen. Andre, bedankt!
  • Review door Jeffrey, Zwolle
    Beoordeeld op 17 feb 2016

Behangen van Wand van 3.22 breed en 2.50 hoogte

André heeft zeer goede adviezen gegeven wat betreft het klaarmaken van de wand voor het vliesbehang. Zeer deskundig en komt zijn afspraken ruimschoots na! AZ Schildersbedrijf is een absolute aanrader voor een ieder die behang en of schilderwerk zoekt!