ASP Bouw & Loodgieter
Beoordeling: 4.5 van 54.5593 reviews

• Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
    Beoordeeld op 28 okt 2022
    Lekkage: Weet ik niet
    Dakterras moest gerepareerd worden ivm een lekkage. Na de eerste werkzaamheden bleek de lekkage nog niet opgelost te zijn. Reza is vervolgens een paar keer terug gekomen om het af te maken en nogmaals te repareren. Dit viel (gelukkig) onder de garantie. Uiteindelijke resultaat is oké maar minder netjes afgewerkt dan in eerste instantie de bedoeling was. Reza is voor een kleine klus prima (prima vent en goed contact) voor iets grotere klus zou ik toch aanraden voor een specialist te gaan.
    (Bewerkt op 25 mei 2023)
  • Pita, Utrecht
    Beoordeeld op 19 dec 2022
    Lekkage: Weet ik niet
    Communicating with Reza was great. He accessed the issue on his first appointment, made a second appointment to fix it, and showed up on time. He clearly stated the price and stuck it, which I truly appreciated and valued.
  • Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 3 mei 2022
  • Nerys, Utrecht
    Beoordeeld op 26 apr 2022
    Repareren: Douche
    Snelle reactie maar om het inhoud van het offerte goed te kunnen begrijpen was een beetje moeite nodig. Prijs van basis materialen om het kleine klus te kunnen uitvoeren lijkt hoog maar misschien is het gewoon zo met verhoogde kosten van het leven in algemeen. Verder alles goed uitgevoerd op afspraak.
  • Liesl, Den Haag
    Beoordeeld op 23 mrt 2022
    Lekkage: Beschadigde leidingen
    Ben erg tevreden met het werk dat Reza hebben uitgevoerd. Hij kwam eerst kijken, goed uitleg gegeven, prijs afgesproken en hebben zich keurig aan de afspraaken gehouden. Was een moeilijk plekje in de kruipruimte maar met ze tweeen hebben zij het met een glimlach gedaan en ook photo's gemaakt van het gerepareerde pijp. Zal hem zeker aanraden.
  • Ad, Woubrugge
    Beoordeeld op 18 mrt 2022
    Repareren: Douche
    Vertrouwenwekkend en vertrouwen waard gebleken.
  • Rob, De Bilt
    Beoordeeld op 14 mrt 2022
    Repareren: Douche
    De opdracht is conform afspraak uitgevoerd. Helaas zijn de werkzaamheden niet ik één keer helemaal goed gegaan. Dat kan gebeuren. Bijzonder prettig dat het probleem alsnog is verholpen.
  • Sumit, Nieuwegein
    Beoordeeld op 23 okt 2021
    Lekkage: Beschadigde leidingen, Lekkend dak
    Mijn recensie wijzigen Van Aanbevolen naar Niet aanbevolen omdat het werk niet goed is gedaan na een paar weken Ik moet de douchecabine vervangen wat me extra heeft gekost dat deed ik van Reza en daarna lekte de douchecabine weer hij kwam om dat te repareren hij heeft wat reparaties uitgevoerd, maar nu zie ik nog steeds dat het water eruit komt en nu kiest hij mijn oproep niet en reageert hij niet op mijn berichten. dus wees gewaarschuwd... Changing my review From Recommended to Not recommended as the work is not done well after a few weeks I need to change the shower cabinet which cost me extra I did that from Reza and after that, the shower cabin is again leaking he came to fix that he did some fixes but now I still see the water is coming out and now he is not picking my call or respond to my messages.
    (Bewerkt op 4 mrt 2022)
  • Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
    Beoordeeld op 1 mrt 2022
    Repareren: Douche
    Reza heeft duidelijk verstand en ervaring op zijn vakgebied. De verbouwing van de douche was op tijd af en is gewoon erg mooi geworden. Reza is een prettig persoon aan wie je gewoon de klus kunt toevertrouwen en als er beslismomenten zijn, doet hij dat in overleg met de klant. Bij een eventuele volgende klus zal ik zeker aan Reza denken om deze uit te voeren.
  • Joris, Gouda
    Beoordeeld op 18 feb 2022
    Lekkage: Weet ik niet
    Ezra heeft keurig werk geleverd. Hij dacht goed mee met het zoeken naar een oplossing voor mijn probleem en is een vakkundige en betrouwbare vakman. Ik kan hem aanbevelen en zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van zijn diensten.