ASP Bouw & Loodgieter
ASP Bouw & Loodgieter
Beoordeling: 4.5 van 54.5593 reviews

Alle reviews (93)

 • Pita, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 19 dec 2022
  Lekkage: Weet ik niet
  Communicating with Reza was great. He accessed the issue on his first appointment, made a second appointment to fix it, and showed up on time. He clearly stated the price and stuck it, which I truly appreciated and valued.
 • Anoniem, Rotterdam

  Beoordeling: 3 van 5
  Beoordeeld op 28 okt 2022
  Lekkage: Weet ik niet
  Dakterras moest gerepareerd worden ivm een lekkage. Na de eerste werkzaamheden bleek de lekkage nog niet opgelost te zijn. Reza is vervolgens een paar keer terug gekomen om het af te maken en nogmaals te repareren. Dit viel (gelukkig) onder de garantie. Uiteindelijke resultaat is oké maar minder netjes afgewerkt dan in eerste instantie de bedoeling was. Reza is voor een kleine klus prima (prima vent en goed contact) voor iets grotere klus zou ik toch aanraden voor een specialist te gaan.
  (Bewerkt op 25 mei 2023)
 • Anoniem, Capelle aan den IJssel

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 3 mei 2022
 • Nerys, Utrecht

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 26 apr 2022
  Repareren: Douche
  Snelle reactie maar om het inhoud van het offerte goed te kunnen begrijpen was een beetje moeite nodig. Prijs van basis materialen om het kleine klus te kunnen uitvoeren lijkt hoog maar misschien is het gewoon zo met verhoogde kosten van het leven in algemeen. Verder alles goed uitgevoerd op afspraak.
 • Liesl, Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 23 mrt 2022
  Lekkage: Beschadigde leidingen
  Ben erg tevreden met het werk dat Reza hebben uitgevoerd. Hij kwam eerst kijken, goed uitleg gegeven, prijs afgesproken en hebben zich keurig aan de afspraaken gehouden. Was een moeilijk plekje in de kruipruimte maar met ze tweeen hebben zij het met een glimlach gedaan en ook photo's gemaakt van het gerepareerde pijp. Zal hem zeker aanraden.
 • Ad, Woubrugge

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 18 mrt 2022
  Repareren: Douche
  Vertrouwenwekkend en vertrouwen waard gebleken.
 • Rob, De Bilt

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 14 mrt 2022
  Repareren: Douche
  De opdracht is conform afspraak uitgevoerd. Helaas zijn de werkzaamheden niet ik één keer helemaal goed gegaan. Dat kan gebeuren. Bijzonder prettig dat het probleem alsnog is verholpen.
 • Anoniem, Rotterdam

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 1 mrt 2022
  Repareren: Douche
  Reza heeft duidelijk verstand en ervaring op zijn vakgebied. De verbouwing van de douche was op tijd af en is gewoon erg mooi geworden. Reza is een prettig persoon aan wie je gewoon de klus kunt toevertrouwen en als er beslismomenten zijn, doet hij dat in overleg met de klant. Bij een eventuele volgende klus zal ik zeker aan Reza denken om deze uit te voeren.
 • Joris, Gouda

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 18 feb 2022
  Lekkage: Weet ik niet
  Ezra heeft keurig werk geleverd. Hij dacht goed mee met het zoeken naar een oplossing voor mijn probleem en is een vakkundige en betrouwbare vakman. Ik kan hem aanbevelen en zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van zijn diensten.
 • Rajaram, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 6 dec 2021
  Repareren: Douche
  Reza was zeer professioneel en de kwaliteit van zijn werk is zeer goed. We hebben ze ingehuurd om onze badkamer met douche te doen. Hij heeft in korte tijd kwalitatief goed werk geleverd. We zullen in de toekomst zeker van zijn service gebruik maken en het ook aanbevelen aan anderen.