Werkspot-gebruiker uit Oss
Reactie geplaatst 7 apr 2026AO TOTAALBOUW
Reactie geplaatst 7 apr 2026Bedankt voor uw review,we zijn blij dat we u goed en tevreden hebben kunnen stellen! Graag gedaan!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reactie geplaatst 4 apr 2026Bedankt voor uw review,we zijn blij dat we u goed en tevreden hebben kunnen stellen! Graag gedaan!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reactie geplaatst 16 mrt 2026Bedankt voor uw review,we zijn blij dat we u goed en tevreden hebben kunnen stellen!
Reactie geplaatst 8 mrt 2026Kijk hier worden wij blij van! Bedankt voor uw mooie review We zijn trots op onze teams en we staan altijd klaar om u in de toekomst te helpen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reactie geplaatst 6 mrt 2026Kijk hier worden wij blij van! Bedankt voor uw mooie review We zijn trots op onze teams en we staan altijd klaar om u in de toekomst te helpen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reactie geplaatst 5 mrt 2026Kijk hier worden wij blij van! Bedankt voor uw mooie review We zijn trots op onze teams en we staan altijd klaar om u in de toekomst te helpen mocht er iets nieuws uitkomen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reactie geplaatst 5 mrt 2026Bedankt voor uw review,we zijn blij dat we u goed en tevreden hebben kunnen stellen!
Reactie geplaatst 5 mrt 2026⸻ Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review en uw compliment over onze medewerker, dat waarderen wij. Wij begrijpen dat kosten soms als hoog kunnen worden ervaren. Voorafgaand aan de werkzaamheden hebben wij echter in overleg de situatie beoordeeld en een prijsindicatie gegeven, waarna u akkoord heeft gegeven om de werkzaamheden uit te voeren. Wij voeren nooit werkzaamheden uit zonder overleg of zonder toestemming van de klant. Iedere situatie wordt anders ervaren, maar wij doen altijd wat nodig is om het probleem correct en vakkundig op te lossen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet,
Reactie geplaatst 3 mrt 2026