AO TOTAALBOUW

AO TOTAALBOUW beoordelingen (197)

• Review door Ronald van Maaren, Zevenaar
    Beoordeeld op 12 feb 2026
    Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen, Sanitair...
    Snelle reacties en goed overleg mbt de klus zelf. Daarna zeer snel een afspraak kunnen maken en is een nieuw toilet er vakkundig ingezet. Wel was er even een onenigheid over wel of niet afvoeren van oude toilet. Dit stond wel in de klusomschrijving maar in de chat niet over gehad. Gelukkig deden de mannen niet moeilijk en kon het toilet alsnog mee. Zeer tevreden en van harte welkom bij toekomstige klussen.

Bedankt voor uw review,we zijn blij dat we u goed en tevreden hebben kunnen stellen!๐ŸŒŸ

Reactie geplaatst 12 feb 2026
  • Review door Glenn Mollevanger, Brunssum
    Beoordeeld op 11 feb 2026
    Toilet repareren: Doortrek mechanisme is kapot en toilet blijft doo...
    Eerst voor dinsdag een afspraak gemaakt dat helaas niet gebeurde, helaas werd dit pas laat aangegeven na ik even was gaan navragen of ze nog zouden komen. Toen voor woensdag een nieuwe afspraak gemaakt die ook later werd dan origineel afgesproken. Toen de loodgieter er eenmaal was werd er heel erg aardig en netjes aangegeven wat er gebeurd moest worden en wat het zou gaan kosten. Dezelfde dag nog met een nieuwe stortbak terug gekomen en er op gezet. Loodgieter was erg aardig en alles was snel geregeld.

Reactie geplaatst 12 feb 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Teteringen
    Beoordeeld op 11 feb 2026

Bedankt voor uw review, we zijn blij dat we u goed en tevreden hebben kunnen stellen!๐ŸŒŸ

Reactie geplaatst 11 feb 2026
    Beoordeeld op 10 feb 2026

Reactie geplaatst 10 feb 2026
    Beoordeeld op 4 feb 2026

Reactie geplaatst 4 feb 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 4 feb 2026
    Toilet repareren: Toilet blijft doorlopen na doorspoelen
    Snelle service, telefonisch goed bereikbaar en na een tweede bezoek alles netjes afgehandeld.

Reactie geplaatst 4 feb 2026
    Beoordeeld op 1 feb 2026
    Toilet repareren: Vlotter vervangen
    Erg goed, maar wel prijzig

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk. Wat betreft de prijs: alle kosten zijn vooraf duidelijk met u gecommuniceerd en pas na akkoord zijn wij aan de werkzaamheden begonnen. We vinden transparantie erg belangrijk, zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan. Uiteraard begrijpen we dat prijsbeleving persoonlijk kan zijn, maar daarom geven wij onze tarieven altijd vooraf door. Nogmaals dank voor uw feedback.

Reactie geplaatst 1 feb 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veghel