Akforce Bouwbedrijf

Akforce Bouwbedrijf beoordelingen (71)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Katwijk
    Beoordeeld op 22 nov 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; behangklaar

Goede en nette communicatie en mooi muurtje geplaatst!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kudelstaart
    Beoordeeld op 17 nov 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking

Netjes en snel, kan ze aan iedereen aanraden.
  • Review door Manon, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 nov 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Stucen

Wij zijn erg tevreden met het werk dat door Akforce is geleverd! Super vriendelijke broers. Werken hard en netjes, hebben verstand van zaken om ook onverwachte dingen goed op te lossen. En hebben vervolgens langer doorgewerkt om het toch in 1 dag af te krijgen. Bij een volgende klus vragen we ze graag weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 27 okt 2022

Binnenmuurtjes plaatsen: Schilderen en afwerken

Wat een toppers! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan! Netjes, vriendelijk, punctueel en bovenal; leveren topwerk! Zelfs bij tegenslagen (kwamen electra tegen in de muur) snelle oplossingen en perfect afgeleverd. Dank jullie wel en ik zie jullie zeker weer! Gr
  • Review door Carry, Utrecht
    Beoordeeld op 25 okt 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; stuc

Goed kwaliteit, correcte mensen!
    Beoordeeld op 2 okt 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking

Ik ben erg tevreden over Akforce! Vanaf het begin was er een duidelijke prijsopgave, en er is achteraf niets bijgekomen. De klus is erg professioneel uitgevoerd, waarbij er zelfs netjes is opgeruimd na het afronden (met een eigen stofzuiger zelfs!). De afwerking is erg mooi en de binnenmuur is niet te onderscheiden van de al bestaande muren. Erg tevreden dus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 25 sep 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Deur

Snel, op tijd, muur in goed overleg geplaatst. Communicatie vooraf helder en snel.
  • Review door Nancy, Almere
    Beoordeeld op 26 jun 2022

Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Stucen en schilderen

Zeer goede ervaring met Akforce gehad. Ze hebben muren geplaatst, deuren geplaatst, muren gesloopt, een koof gemaakt en nog geholpen met wat extra kleine dingen. Goede communicatie Komen hun afspraken na Zeer hoge kwaliteit Flexibel Gunstige prijs. Ik raad hun aan
  • Review door Joost, Utrecht
    Beoordeeld op 5 jun 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen, Isolatie, Behang

Zeer goed werk geleverd. Netjes gecommuniceerd. Ik zou het iedereen aanbevelen.
  • Review door Nina, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 mei 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking

Zeer tevreden over de communicatie en uitvoering van de klus. Er is bij ons een wand op zolder geplaatst. Erg mooi geworden ! Aanrader.