Akforce Bouwbedrijf

Akforce Bouwbedrijf beoordelingen (71)

• Review door Esther, Den Haag
    Beoordeeld op 18 mrt 2023

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie

Super snel gewerkt voor een mooie prijs toppers!
  • Review door Jule, Bussum
    Beoordeeld op 27 feb 2023

Binnenmuur plaatsen: 1 muur

Communicatie vooraf verliep soepel en snel, vriendelijk, binnenmuur snel en goed geplaatst
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 6 feb 2023

Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Sausklaar

Overleg was duidelijk, aardige mannen en snelle werkers. Werken netjes en hebben goed werk geleverd om twee muurtjes en deuren in onze woonkamer te plaatsen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 16 jan 2023

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie

Aksoy kwam snel bij ons kijken om een offerte op te stellen. Contact en afspraken maken ging goed. Mooi werk afgeleverd, komt afspraken na en is duidelijk in alles. Samen gewerkt met een elektricien en dat ging ook heel goed. Blij met onze muur. Het zou fijn zijn als de factuur duidelijker is. Werkzaamheden en materiaal.
  • Review door Elske, Zeewolde
    Beoordeeld op 11 jan 2023

Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Geen afwerking

Akforce heeft de klus perfect uitgevoerd. We werden er zo nu en dan even bijgehaald om af te stemmen en te kijken of alles naar wens was. Erg prettig. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de prijzen. Het viel ons op dat er erg netjes wordt gewerkt. Top gedaan!
  • Review door Natali Helberger, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 jan 2023

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen, Isolatie, Stucen

Akforce heeft een muur bij ons geplaatst en gestuct. Erg tevreden. Supersnelle, heldere communicatie, afspraken stipt nagekomen, professioneel, snel en uitstekend gewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 16 dec 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie

Supersnelle communicatie met gelijk een prijsopgave. Ze denken echt mee en bellen tussentijds ook voor overleg. Deze jongens zijn heel vriendelijk, punctueel en snel. Ik zou hen zeker aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bloemendaal
    Beoordeeld op 16 dec 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking

Ontevreden over achterlaten van de werkzaamheden. Geven aan netjes gewerkt te hebben en het netjes te hebben achtergelaten, maar dat is niet mijn visie! Geven aan het schilderklaar te hebben achtergelaten, maar een bouwkundige hiernaar laten kijken en die geeft aan dat de laag te schraal is en bij aanbrengen van muurverf je alles er doorheen zult zien.

We zijn erg verbaasd over uw review. We hebben van tevoren aangegeven dat het zou stoffen ivm de werkzaamheden. Dit hebben we zoveel mogelijk proberen te voorkomen door buiten te zagen en goed af te plakken. We hebben alle vuil opgeruimd en weggegooid. Voor de rest lag er nog alleen stof op de vloer. Dit heb ik aangegeven aan uw vrouw en verteld dat er nog gedweild moest worden. Ze vond het prima. Ook heb ik na afloop van de klus de muur laten zien. Zij was hier tevreden over. U was er zelf de hele dag niet. Achteraf krijg ik een bericht van u dat u niet tevreden bent met de schoonmaak. Ik heb alsnog een oplossing aangeboden, maar hier ging u niet op in. Ik heb u ook proberen te bellen hierover, maar er werd niet opgenomen of teruggebeld. Om achteraf een slechte review te zien is erg teleurstellend voor ons.Over het verven van de muur heb ik uw vrouw uitgelegd hoe de muur behandeld moet worden. We krijgen altijd goede reacties van klanten.We vinden het jammer dat u ontevreden bent.

Reactie geplaatst 16 dec 2022
  • Review door PC van der Brugge, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 30 nov 2022

Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Geen afwerking

Zeer attente en vriendelijke mannen die meedenken en top vakwerk leveren. Ze hebben bij ons binnenmuren geplaatst van gipsblokken zoals gevraagd en deze perfect afgewerkt. Ondanks dat het een flinke klus was hebben ze het in één dag gedaan zonder aan kwaliteit en professionaliteit in te leveren. Ik kan ze van harte aanbevelen!
  • Review door Inge, Pijnacker
    Beoordeeld op 25 nov 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen, Behang

Akforce Bouwbedrijf heeft voor ons op de bovenverdieping een muur geplaatst om een extra kamer te creëren. De communicatie vooraf over de werkzaamheden en de prijs was netjes (en ook zeer betaalbaar) en het muurtje is ontzettend mooi geworden. Alles is keurig afgewerkt en na afloop werd er ook nog opgeruimd. Ik zou ze zeker aanbevelen!