Airconditioning & Warmtepompen Nederland

Airconditioning & Warmtepompen Nederland beoordelingen (61)

• Review door Fam. v Vugt
    Beoordeeld op 14 jan 2023

Airco' s plaatsen (muur verwarming)

We zochten een airco monteur die een airco durfde te plaatsen op een wand met muur verwarming. Mansur, heeft er de apparatuur voor en de klus was zo geklaard, werken netjes, denken mee, prettig in omgang.
    (Bewerkt op 15 jan 2023)

Het was even spannend maar met veel meten en testen is het ons gelukt. Veel plezier van jullie airco’s en dank dat jullie gekozen hebben voor AWN.

Reactie geplaatst 15 jan 2023
  • Review door Shana Boekee, Roosendaal
    Beoordeeld op 30 dec 2022

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

Zeer tevreden over het contact en eindresultaat van de airco installatie. Er wordt meegedacht in de wensen en alles is op korte termijn gerealiseerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwanenburg
    Beoordeeld op 22 dec 2022

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

Aardige installateur die luistert en werkt met geduld. Opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd, airco was dezelfde avond al in werking en heb direct al gas bespaard ;)
  • Review door Tim
    Beoordeeld op 21 dec 2022

Airco verplaatst naar de garage

Communicatie was top, opgeleverde werk ook top! Een sociale vakman die weet wat hij doet.
    (Bewerkt op 22 dec 2022)
  • Review door Bernice, Teteringen
    Beoordeeld op 27 nov 2022

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Warmtepomp, chigo...

Geweldige service!!!!! Zeer vriendelijk en professioneel. Heel snel afspraak kunnen inplannen. Inverter goed en snel geïnstalleerd. Mijn complimenten! Bij een volgende klus ga ik deze vakman zeer zeker weer benaderen!
    (Bewerkt op 28 nov 2022)

Onze dank voor de opdracht en de gastvrijheid!

Reactie geplaatst 28 nov 2022
  • Review door Martin, Breda
    Beoordeeld op 27 nov 2022

Air conditioning: Binnen en buitenunit instaleren en in werking bre...

Uitermate vakkundige jongens, leveren vakwerk af en zeer netjes. Erg beleefd en zeer goede communicatie. Via de app erg goed bereikbaar en je vraag wordt zsm beantwoord. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt jongens
  • Review door Bjorn
    Beoordeeld op 19 nov 2022

Installatie airco's boven en beneden

Ontzettend vriendelijke monteurs die zeer vakkundig werk geleverd hebben. Op advies de beste plekken gekozen om de units binnen te hangen. Leidingwerk is netjes onder de dakpannen verwerkt en het eindresultaat is in één woord te noemen: TOP! Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf met gespecialiseerde vakmannen!
    (Bewerkt op 21 nov 2022)
  • Review door maria, Dordrecht
    Beoordeeld op 27 okt 2022

Air conditioning: Reparatie; 1 apparaat; hij moet gemaakt worden

Heel goed geholpen door dit bedrijf vriendelijk en denkt goed na over oplossingen ik laat hem ieder jaar mijn airco onderhouden top bedrijf
  • Review door Donders
    Beoordeeld op 16 okt 2022

2x airco geplaatst

Goede ervaring. Service ook top. Je hoeft maar te appen en reactie volgt
    (Bewerkt op 24 okt 2022)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 14 okt 2022

Air conditioning: Verplaatsen; 1 apparaat; Monosplit

We zijn heel snel en goed geholpen. Een echte vakman, hij weer waar hij het over heeft en werkt netjes en precies.