Airconditioning & Warmtepompen Nederland

Airconditioning & Warmtepompen Nederland beoordelingen (61)

• Review door Muhsin, Den Haag
    Beoordeeld op 12 jun 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

Die ene ster is te veel. Wat een stoere vent. Wilde de klus niet doen omdat ik zei dat 50% voorschot een beetje te veel was. Hij blokkeerde mij en had er totaal geen zin meer in. KIJK UIT MENSEN, FAKE ACCOUNT. Ze kunnrn je belazeren.
    (Bewerkt op 13 jun 2023)

Misschien zou u zichzelf afvragen waarom een vakman met 5 sterren en 30 goeie reviews u niet verder wilt helpen. Wij hebben heel erg druk, en moeten selectief zijn met klussen die wij aannemen. Als u niet bereid bent om een aanbetaling te doen wat heel gebruikelijk is, dan houd de samenwerking op. Heel erg kinderachtig om dan als een kleuter proberen leugens te verspreiden, ik zal de screenshot van het gesprek uploaden.

Reactie geplaatst 13 jun 2023
  • Review door Sandra, Nieuwegein
    Beoordeeld op 8 jun 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Monosplit, Multi...

Aardige en vakkundige mannen. Mansur reageert snel en is vooraf wezen kijken. Het was gelijk duidelijk dat hij verstand van zaken heeft en hij dacht goed mee. Units werden snel geleverd en alles is netjes geïnstalleerd en afgewerkt en dat tegen een scherp tarief.
    (Bewerkt op 9 jun 2023)
  • Review door Bart van Dijck, Nieuw-Vossemeer
    Beoordeeld op 8 jun 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Multisplit

Keurig uitgevoerd! Voordat de klus werd aangenomen een bezoek gekregen van Mansur waarbij mijn wensen en de mogelijkheden werden besproken. Heb gelijk de indruk gekregen dat ik met een ervaren en vakkundige man te maken had. Ook het resultaat is helemaal naar wens en het airco systeem werkt super. Bedankt AWN.
  • Review door Jordy, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 7 jun 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

Wat een topper is dit. Aardige en vakkundige man, heeft supernetjes de airco in de slaapkamer geleverd en gemonteerd. Tevens electra heel onopvallend weggewerkt en was ook duidelijk met communicatie en had een snelle levering. Aanrader!

Dank voor de klus en gastvrijheid!

Reactie geplaatst 7 jun 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Elst
    Beoordeeld op 31 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

We hebben Mansur leren kennen als een enorm vriendelijke, hardwerkende vakman die van alle markten thuis is. Hij werkt netjes, denkt mee en heeft bij ons een perfect eindresultaat neergezet. Een echte aanrader!
  • Review door Robert, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; In overleg

Luisterde goed naar onze wensen en dacht mee met praktische oplossingen. Goede afstemming en snelle reactie op vragen. Heeft netjes gewerkt en alles keurig afgewerkt. Tijdens de installatie was er regelmatig afstemming zodat alles precies voldoet aan wat wij wilden. Laat de hete zomer maar komen.
  • Review door Johan, Wateringen
    Beoordeeld op 22 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Monosplit

Weer een uitstekende ervaring met werkspot. Er kwamen meerdere vakmannen langs maar we hebben uiteindelijk gekozen voor AWN. Mansur gaf uitstekend advies, kwam met een mooie oplossing voor het gootwerk en bood de scherpste prijs. Al binnen een maand hangen de twee MHI aircos en zoals afgesproken is er in de woonkamer geen goot te zien. De mannen werken erg netjes; muren worden afgeplakt en ze plaatsen bescherming op de vloer. We zagen op tegen het boren, maar dit werd met beleid gedaan en het meeste stof werd meteen weggezogen. Ze spreken alles door, werken netjes en professioneel en zetten de puntjes op de i, ook al kost dat tijd. Het gootwerk buiten is strak en kaarsrecht. Mansur zei vooraf dat het risico van meerwerk bij hem lag en we hebben dan ook geen extra rekening gekregen terwijl ze pas om 20:00 uur vertrokken. We zijn erg blij dat we nu kunnen koelen en verwarmen om gas te besparen. Mocht onze CV ketel het begeven bellen we AWN voor een warmtepomp. Wat ons betreft tot ziens!
  • Review door Bob, Papendrecht
    Beoordeeld op 19 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; In overleg

Erg vriendelijke mensen, denken goed mee ook in alternatieven en communiceren goed over de mogelijkheden. vinden het niet erg om wat extras te doen en nemen alles uithanden. Werken ook erg netjes, alles straks en recht.
    (Bewerkt op 20 mei 2023)

Dankjewel Bob!

Reactie geplaatst 20 mei 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
    Beoordeeld op 10 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Monospli...

Ik ben zeer tevreden met de recente installatie van vijf airco's door deze professionele installateur Mansur. Vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke installatie verliep alles soepel en efficiënt. Het team was vriendelijk, beleefd en kundig. De geïnstalleerde airco's werken uitstekend en het eindresultaat is netjes afgewerkt. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige airco-installateur.
  • Review door Anouk, Breda
    Beoordeeld op 9 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Multispl...

Mansur en Luca hebben de airconditioning keurig geinstalleerd. Van te voren kregen we een duidelijke brochure en wisten we helemaal waar we aan toe waren. Ze gingen niet weg voordat we helemaal tevreden waren. Netjes alles getest en daarna ook weer alles opgeruimd. Nu kunnen we heerlijk verwarmen met de airco in de winter en verkoelen in de zomer. Kortom: heel tevreden!
    (Bewerkt op 10 mei 2023)