AFL electro-techniek heeft bij ons een aantal elektrische klussen uitgevoerd, die wij zelf niet konden doen. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van het werk en een prima prijs. Zou deze vakman zeker aanraden aan vrienden. Bij een volgende klus bel ik AFL weer.
Zeer kundige vakman, constateerde meteen waar het probleem zat en heeft dit adequaat opgelost.
Zou vakman zeer zeker nog een keer inschakelen of aanbevelen aan anderen.
Fotty heeft prima werk afgeleverd. Afspraak was snel gemaakt en in korte tijd 11 stopcontacten bij mij vervangen, wat niet een makkelijke klus was aangezien de houders ontwricht waren. Fotty is transparant wat betreft kosten en eind dit jaar benader ik 'm weer om een meterkast te vervangen!
Vriendelijke en adequate vakman. Hij heeft de elektra aangelegd voor de nieuwe keuken. Er zou een nieuwe groep voor de vaatwasser moeten worden aangelegd maar dit bleek tijdens de werkzaamheden niet veilig te kunnen worden toegevoegd op de huidige meterkast. Op korte termijn heeft hij vervangende 2e hands meterkast geplaatst voor een goede prijs. Hij heeft daarnaast nog een bekwame loodgieter geregeld (Bosman BV).
Alle klussen goed uitgevoerd. Geeft goed advies.Omdat ik in een rolstoel zit kon ik Fotty niet helpen. Geen probleem. Fotty boort in het plafond en houdt in de andere hand de stofzuigerslang vast. Een aanrader.