Na dat ik de klus op werkspot heb gezet, heeft Mijnheer Lazarou heel snel gereageerd, een
wilde vrijblijvend komen kijken en zou dan bepalen, wat hij nodig had en gaf mij toen een prijs op.
De klus was voor mijn schoonmoeder, die snel moest worden uitgevoerd, omdat zij moeilijk kan zien. Mijnheer Lazarou heeft haar nog eerder bezocht als gepland en beloofde de volgende morgen alles in orde te komen maken, onze complimenten een man van zijn woord, ook de prijs veel erg mee en zo snel hadden we niet voor mogelijk gehouden. Mijn schoonmoeder is erg blij, ze kan nu goed haar aanrecht zien en kan nu zelf ook weer koken. Ook zelfs de verlichting in de badkamer heeft hij aan gedacht. Ook hoe ze bepaalde dingen in de keuken had neergezet, heeft hij advies gegeven, hoe ze nog meer licht zou kunnen creëren,
door een magnetron op een andere plek te zetten. Hij is vanaf Maarssen naar Vlaardingen gekomen, toch aardig wat kilometers. Dus heeft u wat voor klus op elektrisch gebied, bel of schrijf deze man.