AFL electro-techniek

AFL electro-techniek beoordelingen (218)

• Review door Marjon, Mijdrecht
    Beoordeeld op 29 jul 2011
    plaatsen 2 (dubbele)stopcontacten
    Prima ervaring. Alle werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Totaal geen rommel achtergelaten. Op de afgesproken tijd aanwezig.
  • Review door Anneke, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 jul 2011
    Lampen ophangen + overig
    Hij zocht snel contact en kwam snel kijken wat precies de bedoeling was. En kon toen binnen een week langskomen om het te regelen. 2 dimmers geplaatst en 2 lampen opgehangen. Zijn werk is prima en als ik een electra klus heb zou ik m weer inschakelen.
  • Review door Roy, Arnhem
    Beoordeeld op 27 jul 2011
    Vervangen groepenkast en elektra opnieuw doorvoeren naar centraaldozen
    Ervaring met AFL is perfect. Eerste gesprek was vrijblijvend en helder. Er kon meteen een prijsopgave gedaan worden voor de totale klus. Gezien deze binnen het budget bleef, konden de werkzaamheden uitgebreid worden. Er wordt prima meegedachten en alternatieve ideën aangedragen, met onderbouwing waarom het eventueel anders beter zou zijn. De service was TOP! Het werk was wat tegengevallen omdat de muren erg hard waren om in te vrezen/ boren. Hiervoor moest iemand anders ingehuurd worden om met watergekoelde aparatuur de klus te klaren. Dit was voor AFL een tegenvaller, maar heeft geen invloed gehad op de prijs. Super service dus. We kunnen en willen niet anders dan AFL super te beoordelen! Als de keuken en of de badkamer aan de beurt is voor de verbouwing zullen we zeker AFL weer bellen!
  • Review door S, Spijkenisse
    Beoordeeld op 26 jul 2011
    Onder keukenkasten kleine TL met bak veranderen
    Na dat ik de klus op werkspot heb gezet, heeft Mijnheer Lazarou heel snel gereageerd, een wilde vrijblijvend komen kijken en zou dan bepalen, wat hij nodig had en gaf mij toen een prijs op. De klus was voor mijn schoonmoeder, die snel moest worden uitgevoerd, omdat zij moeilijk kan zien. Mijnheer Lazarou heeft haar nog eerder bezocht als gepland en beloofde de volgende morgen alles in orde te komen maken, onze complimenten een man van zijn woord, ook de prijs veel erg mee en zo snel hadden we niet voor mogelijk gehouden. Mijn schoonmoeder is erg blij, ze kan nu goed haar aanrecht zien en kan nu zelf ook weer koken. Ook zelfs de verlichting in de badkamer heeft hij aan gedacht. Ook hoe ze bepaalde dingen in de keuken had neergezet, heeft hij advies gegeven, hoe ze nog meer licht zou kunnen creëren, door een magnetron op een andere plek te zetten. Hij is vanaf Maarssen naar Vlaardingen gekomen, toch aardig wat kilometers. Dus heeft u wat voor klus op elektrisch gebied, bel of schrijf deze man.
  • Review door M., Utrecht
    Beoordeeld op 19 jul 2011
    extra groep keuken
    Kwam mooi op tijd, werkt vlot en netjes. Andere aansluiting dan gedacht was geen probleem, ruimt op en heeft als extra service ook nog even het gasfornuis aangesloten.
  • Review door Geoffrey, Huizen
    Beoordeeld op 10 jul 2011
    Elektra voor een nieuwe keuken
    Fotty heeft tijdends de installatie van onzere keuken al het elektrawerk in opdracht van JCB Keukenmontage uitgevoerd. Door zijn ervaring heeft Fotty oplossingen bedacht voor de grote problemen die door de locatie van de meterkast werden veroorzaakt. Hij is een vriendelijke man die ons waardevol en onafhankelijk advies heeft gegeven. Fotty heeft zijn werk tot onze volle tevredenheid en tegen een goede prijs uitgevoerd.
    Beoordeeld op 7 jul 2011
    frezen elektra leiding en aanleggen lichtpunt
    Snelle reactie en snelle uitvoering. Goede adviezen en alles netjes achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 4 jul 2011
    Trekschakelaar badkamer vervangen
    Fotty heeft de opdracht prima uitgevoerd. Geeft goede adviezen, was keurig op tijd en had het netjes opgelost. Zal hem zeker weer inschakelen als er meer klussen zijn.