De klus is naar verwachting uitgevoerd. De afstemming over het werk, de tijdigheid waarin het werk uitgevoerd is (binnen 1 week) en het onderlinge contact verlopen goed. Al met al tevreden! Voor een volgende klus overweeg ik om AFL opnieuw te contacteren.
Super vakman, die precies weet hoe hij het beste kan helpen, meedenkt en duidelijk communiceert. Daarnaast doet hij alles voor een mooie prijs! Een aanrader dus.
In het schuur een tijdschakeling aangebracht voor de aansturing van buitenverlichting. Van tevoren indicatie gekregen van het aantal te besteden uren en gebruikte materialen. Na afloop was de prijs conform zijn begroting. Een echte vakman, werkt netjes en heeft verstand van zaken.
Fotty heeft keurig mijn eerste probleem opgelost & ook nog eens een zeer problematische andere hotelschakeling goed weten te maken. Zijn heel blij. Daarnaast een gezellige gozer om in huis te hebben. Klein puntje van kritiek: het was vantevoren niet helemaal duidelijk of er wel/niet voorrijkosten waren.