Aannemersbedrijf Groene Boom

Aannemersbedrijf Groene Boom beoordelingen (35)

• Review door jan, Etten-Leur
    Beoordeeld op 3 okt 2016
    2 x dakkanten schilderen circa 2,5 tot 7,5 mtr hoog
    Zeer nette vakbekwame schilder heeft de klus in anderhalve dag gedaan. Reageerde zeer snel en is binnen een dag begonnen. Prima bedrijf goede afspraken mee te maken en mooie prijs.
  • Review door Calvin, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 21 sep 2016
    Schuren en schilderen zijkanten van trappen
    Mijn ervaring met Groene Boom is uitstekend. Ze zijn professioneel en komen afspraak netjes. Ze denken ook met je mee en geven passend advies. Verder zijn ze vriendelijk. Ik zal Groene Boom zeker nog inschakelen voor klusjes die ik in de toekomst hen staan.
  • Review door G.kartal
    Beoordeeld op 8 sep 2016

Hele woning gerenoveerd

• Review door H.cay
    Beoordeeld op 8 sep 2016

Muren plafond badkamer wc sausen Slaapkamers traphuis gestucd Elektra werkzaamheden Buiten kozijnen geschilderd Binnen kozijnen geschilder Laminaat

Ik heb klusbedrijf groene Boom ingeschakeld voor de renovatie van mijn huis. Er is van te voren een tijd afgesproken waarin de klus afgerond zou zijn en het is ze mooi op tijd gelukt. Ik ben zeer tevreden over de vakmanschap en hij denkt goed met je mee. Voor een volgende klus zou ik dit bedrijf weer inschakelen.
  • Review door Nerissa
    Beoordeeld op 1 sep 2016

Schilderwerk

Snelle reactie Duidelijk persoon aan lijn Beste advies en meedenken (erg belangrijk) Beste kwaliteit materieel Gelijk aan de slag netjes afgehandeld geen gezeik van eerst geld dit dat na dat alles klaar was gingen we meelopen en daarna afrekenen een top bedrijf !! Echt aanrader voor opdrachtgevers !!