Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1029)

• Review door Rob, Baarn
    Beoordeeld op 13 aug 2014

Schuurmuurtje repareren

Netjes optijd. Werkt netjes en goede adviezen. Had ook nog een lekkage, heeft hij gelijk gerepareerd. (Tegen meerprijs) Verder goede vakman, weet waar hij over praat.
  • Review door H.L., Soesterberg
    Beoordeeld op 8 aug 2014

Dakpan vervangen

Snel geholpen en we hebben het erg gewaardeerd dat de rest van het dak ook even is bekeken. We hebben een aantal goede aandachtspunten gekregen.
  • Review door Ingrid, Utrecht
    Beoordeeld op 29 jul 2014

Controle dakbedekking en eventueel reparatie

Snel ter plaatse, komt afspraak na en is professioneel.
  • Review door W., Leusden
    Beoordeeld op 22 jul 2014

Scheur buitenmuur

Snel goed werk geleverd, ondanks de warmte werk compleet uitgevoerd. Beveel hem bijj anderen aan als goed vakman.
  • Review door jos, Zeist
    Beoordeeld op 18 jul 2014

lekkage vinden en oplossen loodgieter

Snelle reactie, werkt en denkt goed mee. Ook om prijs laag te houden. Prima bedrijf
  • Review door Thijs, Almere
    Beoordeeld op 17 jul 2014

Voegwerk buitengevel

De heer Kamphorst is een uitstekende vakman! De klus van het restaureren van een deel van onze voorgevel snel en vakkundig uitgevoerd! Hij wees ook nog op defect loodwerk welke direct gerepareerd kon worden. We houden hem in gedachten voor een volgende klus! Een betrouwbare vakman! We geven hem een vette 9!
  • Review door JEROEN, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 jul 2014

lekkage verhelpen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Eefde
    Beoordeeld op 12 jul 2014

Lood om schoorsteen aanbrengen

De heer Kamphorst kwam zoals afgesproken netjes op tijd en heeft de klussen vakkundig en voor de afgesproken prijs uitgevoerd.
  • Review door Geert, Houten
    Beoordeeld op 11 jul 2014

Losliggende dakpan + afdichting dak/dakkapel

Denkt goed mee en komt met oplossingen; komt betrouwbaar over. Hij heeft gelijk een andere klus meegenomen.
    Beoordeeld op 30 jun 2014

schoorsteen repareren

Meneer Kamphorst heeft de schoorsteen gerepareerd en waterdicht gemaakt.De klus is snel en vakkundig gedaan.