loodlappen vervangen langs bestaande woning en uitbouw dakterras
Review door nadia, Maastricht
nadia, Maastricht
Beoordeeld op 30 sep 2014
lood aanbrengen dak
Review door Erna, Muiden
Erna, Muiden
Beoordeeld op 25 sep 2014
lekkage op zolder
heel prima, snel met komen en snel met werken
doet wat hij zegt en geeft goed advies
Review door Daniel Everington, Utrecht
Daniel Everington, Utrecht
Beoordeeld op 16 sep 2014
Lekkage dakkapel & plat dak boven keuken
Eerlijk, professioneel, snel en heeft de 2 lekkages goed opgelost. Hij heeft mij de problemen laten zien en hoe te oplossen - in kort, een vakman die geeft je een goede gevoel over de opdracht. Bedankt!
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 9 sep 2014
Verhelpen lekkage aan serre
Zeer snelle reactie, en hij stond op tijd voor de deur. Reparatie is netjes uitgevoerd, en hij gaf zelf ook nog een andere plaats aan waar ons loodwerk niet meer helemaal goed was.
Review door Dark, Utrecht
Dark, Utrecht
Beoordeeld op 6 sep 2014
Daklekkage repareren
Review door Marc, IJsselstein
Marc, IJsselstein
Beoordeeld op 6 sep 2014
opheffen lekkage, wrs probleem op het dag/afgoot
Met hr Kamphorst contact gehad over mogelijke verstopping bij mijn dakgoot. Snelle reactie en laagdrempelig in overleg. Helaas kon vanwege de hoogte van het huis dhr Kamphorst dit niet oplossen. Toch in het gesprek denkt dhr mee met mogelijke oplossingen. Ook heeft hij geen voorrijkosten gerekend omdat een volgende klus dicht in de buurt was. Dit is natuurlijk een 'toffe' aktie
Review door Floris, Zwolle
Floris, Zwolle
Beoordeeld op 3 sep 2014
Lekkage dak / tussenmuur buren verhelpen (+ regenpijp vastzetten)
Stipt op tijd
Meedenkend, direct ook een ander euvel gespot én verholpen (tegen meerprijs, wat prima is)
Vriendelijk
Mogelijke vervolgtraject uitgeschreven
Oftewel, kan GR Kamphorst aan iedereen aanraden.
Review door Roderick, Breukelen
Roderick, Breukelen
Beoordeeld op 27 aug 2014
Reparatie lood- en zinkwerk dak/schoorsteen
De vakman was netjes op tijd en heeft in eerste instantie een inspectie uitgevoerd van het hele dak. Hieruit kwam nog een klein puntje wat bij de bouwtechnische keuring niet eens naar voren kwam. Uiteindelijk moest het lood- en zinkwerk worden vervangen waardoor de kosten iets hoger zijn uitgevallen. Het is nu wel volledig gemaakt en we hebben nog extra advies gekregen. Super!! Ik kan iedereen deze vakman aanbevelen.
Review door Martijn, Zeist
Martijn, Zeist
Beoordeeld op 25 aug 2014
Beschadigde stenen zuil repareren
Wij hebben onlangs een stenen poer laten repareren en waren zeer tevreden over dhr Kamphorst. Het contact verloopt makkelijk en een afspraak was snel gemaakt. Het werk werd uitgevoerd volgens afspraak en binnen budget. Daarnaast heeft dhr Kamphorst nog wat voegen gerepareerd zonder noemenswaardige meerkosten.
Wij hebben dhr Kamphorst leren kennen als een betrouwbare en beleefde vakman en zouden hem zeker weer inhuren.