Aannemersbedrijf D. Bruin

Aannemersbedrijf D. Bruin beoordelingen (31)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Avenhorn
    Beoordeeld op 29 jun 2010
    Aanbouw van 2,5 meter
    Dirk Bruin en zijn compagnon Rob hebben in eerste instantie tegen een scherpe prijs ons project aangenomen. Sinds kort is het project afgerond en kan ik als opdrachtgever zeggen dat ze een kwalitatief hoogwaardige aanbouw hebben geplaatst. Daarom zijn wij ook zeer tevreden met onze aanbouw. Naast het feit dat Dirk en Rob prettig zijn in de omgang, zijn ze daarnaast flexibel en denken ze mee in diverse situaties. Flexibele vakmannen die tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding werken!!!!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Warmenhuizen
    Beoordeeld op 18 mei 2010
    Plaatsen terrasoverkapping
    Firma Bruin heeft in korte tijd een aluminium terrasoverkapping geplaatst. De samenwerking was zeer goed en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Midwoud
    Beoordeeld op 7 mei 2010
    Uitbouw bestaande woning huis nog leeg
    prima gegaan, uitbouw is naar behoren uitgevoerd, Dirk is een meedenkende vakman en en heeft prima werk geleverd. Voor een volgende klus zullen wij hem weer vragen. Prijs is zeer gunstig en geen bijkomende kosten. planning liep iets uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Medemblik
    Beoordeeld op 25 apr 2010
    dakkapel plaatsen
    Wij zijn heel tevreden over het werk van Aannemersbedrijf Dirk Bruin. Ze zijn snel, heel vakkundig, vriendelijk en werken heel netjes. En voor een koekje bij de koffie doen ze alles
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergen
    Beoordeeld op 24 mrt 2010
    aanbouw 32m² + schoorsteen
    Dirk en Rob zijn harde werkers die weten waar ze mee bezig zijn. Prettig om mee samen te werken. Door omstandigheden zijn er buiten Dirk schuld om (wel zijn verantwoordelijkheid) problemen onstaan. Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en de problemen opgelost. Indien nodig zal ik zeker weer contact met Dirk opnemen voor een klus en durf zo ook gerust bij een ander aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Callantsoog
    Beoordeeld op 15 mrt 2010
    Aanbouw bijkeuken/berging
    De aanbouw zeer mooi en degelijk neergezet. Snel en betrouwbaar voor een goede prijs. Een echte vakman die meedenkt en de eventuele problemen direct oplost. Al met al een hele goede ervaring met deze vakman. Voor mijn volgende klus gelijk D. Bruin bellen dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwaag
    Beoordeeld op 9 mrt 2010
    vliering zolder incl vlizotrap
    Na een bezoek aan ons huis en regelmatig telefonisch contact hebben wij een balkenlaag op de zolder laten maken door Dirk Bruin. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en alles was dan ook keurig geregeld. Dirk is iemand die zijn vak verstaat, mee denkt en netjes werkt. Wij gaan zeker in de toekomst nog meer werk laten uitvoeren door Dirk. Bedankt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schagen
    Beoordeeld op 10 feb 2010
    aanbouw
    Dankzij aannemer Dirk Bruin hebben wij een mooie aanbouw erbij gekregen. Het is netjes opgelevert en alles was goed geregeld. Dankzij het meedenken van de aannemer hebben we een hoop kosten bespaard. Het is een betrouwbaar persoon die zijn woord nakomt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tuitjenhorn
    Beoordeeld op 24 jan 2010
    aanbouw met dakopbouw
    Dirk Bruin is een goed meedenkende timmerman die weet waar hij over praat. Zo heeft hij ons met goede tips veel geld bespaart en ons huis een goede meerwaarde gegeven. En de jongens hebben een leuke nuchtere uitstraling en zijn ook niet te beroerd om een extra handje te helpen. Kortom aannemingbedrijfDBruin heeft ons uitstekend geholpen is een goede aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tuitjenhorn
    Beoordeeld op 8 jan 2010
    Bouw garage
    Naar aanleiding van onze opdracht op werkspot hebben wij een bieding gekregen van Dirk Bruin van aannemersbedrijf Dirk Bruin. Naar aanleiding van deze bieding heeft hij een bezoek gebracht bij ons thuis om het hele project door te lopen. De manier waarop hij mee heeft gedacht met het project is echt perfect. We hebben dankzij hem betere keuzes kunnen maken. Dirk Bruin is erg sociaal en zeer vakkundig.