A.V.O. dak en dakgoten
A.V.O. dak en dakgoten
Beoordeling: 4.7 van 54.75140 reviews

Alle reviews (140)

  • Vink, Westervoort
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 26 mrt 2016
    Reparatie zinken dakgoot
    Zeer positief over deze vakman. Communicatie over en weer was prima. Er werden direct duidelijke afspraken gemaakt over tijd en prijs. Op de afgesproken dag keurig op tijd. Het lek in de dakgoot is prima gerepareerd. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

    Reactie van de vakman:

    Bedankt
    Reactie geplaatst 26 mrt 2016
  • Debora, Amersfoort
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 19 mrt 2016
    Vervanging schuurdak. +/- 3 x 2,5 m
    Snelle en vakkundige mensen. Ze konden diezelfde week al langskomen voor een offerte en een paar dagen later was ons schuurdak gerepareerd. Ze repareren/vervangen alleen wat nodig is, zodat er geen extra kosten worden gemaakt. Erg tevreden!

    Reactie van de vakman:

    Hartelijk bedankt
    Reactie geplaatst 19 mrt 2016
  • (Al)bert, Rijsenhout
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 18 mrt 2016
    Lood bij schoorsteen is gescheurd
    Hier volgt mijn review over het bedrijf AVO dakwerken Ben zeer tevreden over deze zeer vakbekwame en sympathieke mensen Het afgescheurde lood van mijn schoorsteen werd keurig gerepareerd en de kant- en vorstpannen werden keurig recht gelegd en met flexim vastgezet, zodat mijn dak nu “Stormproof”is. Je krijgt waar voor je geld en ze geven goede adviezen en ook 10 jaar garantie. Over enkele maanden laat ik hun mijn schoorsteen schoonspuiten en waterbestendig impregneren voor een speciale aktie prijs van AVO Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
    (Bewerkt op 19 mrt 2016)

    Reactie van de vakman:

    Hartelijk dank voor de review.
    Reactie geplaatst 19 mrt 2016
  • Tirza, Amstelveen
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 14 mrt 2016
    dakgoten en 2 platjes schoonmaken
    AVO dakwerk heeft prima werk geleverd! Na het schoonmaken van de goten hebben ze de vorstpannen opnieuw bevestigd en een schoorsteen afgemetseld. Snel, vriendelijk, vakkundig en netjes tegen een goede prijs. Ze gaven vrijblijvend advies en losten problemen accuraat op. We zijn heel tevreden!

    Reactie van de vakman:

    Hartelijk dank voor uw review
    Reactie geplaatst 14 mrt 2016
  • Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeling: 4 van 5
    Beoordeeld op 11 mrt 2016
    reparatie van lekkage aan dakgoot
    Het bedrijf A.V.O. dak en dakgoten, heeft onze lekkage in de dakgoten gerepareerd. Na de gemaakte afspraak, waren zij zeer snel ter plaatse, en hebben de lekkage vakkundig gerepareerd, met een garantie van 10 jaar! Ook de vooraf afgesproken kosten, vielen aan het eind nog lager uit. Een aanrader!
    (Bewerkt op 12 mrt 2016)

    Reactie van de vakman:

    Nog bedankt voor de review Avo dakwerken
    Reactie geplaatst 12 mrt 2016
  • Werkspot-gebruiker uit Stokkum
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 2 mrt 2016
    Nokpannen vastzetten
    Zeer netjes en zorgvuldig gemaakt, kan niets anders dan alleen maar positief over dit bedrijf spreken. Erg flexibel en meneer kwam snel langs na dat ik de advertentie plaatste. Erg vriendelijke man, en weet waar hij het over heeft! Zal deze meneer zeker aanraden.
  • Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 28 feb 2016
    EPDM leggen op osb met shingles ivm lekkage
    Amedio heeft samen met een collega bij ons netjes een schuurdak voorzien van bitumen dakbedekking. Hij kon op zeer korte termijn, overlegd goed en blijft binnen de afgesproken prijs, een goede vakman!
  • Klant van A.V.O. dak en dakgoten
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 23 feb 2016

    Vastzetten van vorst/nok pannen Repareren van dakgoten

    Avo Dakwerken heeft alles keurig en netjes volgens afspraak gerepareerd. Ook de prijs was erg aantrekkelijk, en met 10 jaar garantie! Ik zou deze firma zeker aanraden aan andere huiseigenaren, en bij andere dak problemen neem ik zeker weer contact op!
  • Lorenzo's mulderij
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 23 feb 2016

    Vernieuwen dakbedekking

    Vriendelijke man Kon op zeer korte termijn langs komen en heeft de werkzaamheden perfect verricht Voor een zeer redelijke prijs zou voor een volgende keer weer voor zijn bedrijf kiezen nogmaals bedankt !
  • Lien, Apeldoorn
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 19 feb 2016
    Nokpannen vastleggen met 'pasta'
    Vriendelijke man, kon op zeer korte termijn langskomen en heeft voor ons keurig een aantal nokpannen opnieuw vastgelegd voor een zeer nette prijs!