A.V.O. dak en dakgoten

A.V.O. dak en dakgoten beoordelingen (140)

• Review door Melvin, Duiven
    Beoordeeld op 31 okt 2016

Lekkende dakgoot repareren

Hele goede ervaring gehad met A.V.O. Na mijn mail werd ik meteen teruggebeld (op zondag) en kwamen ze de volgende dag al langs en zijn ze meteen aan de slag gegaan. De klus is naar onze tevredenheid afgerond. Onze dakgoot kan er de komende jaren weer tege!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 28 okt 2016

dak controleren op lekkage. In twee slaapkamers is een bruine vlek...

Prettige mensen, zorgvuldige afweging wat betreft de werkzaamheden. Ik werd tussendoor steeds op de hoogte gehouden van de mogelijkheden of noodzakelijkheden. Heel blij dat deze mensen in korte tijd mijn dak waterdicht hebben gemaakt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Langerak
    Beoordeeld op 28 okt 2016

Aanbrengen van ~12 M2 bitumen dakbedekking.

Denkt mee en geeft goed advies. Keiharde werkers die nauwelijks tijd nemen om te lunchen. Prijs versus kwaliteit is erg goed. Komt afspraken na en is zeer betrouwbaar. Top vakmannen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 24 okt 2016

Kleine lekkage in dakgoot en dak tuinhuisje

We zijn zeer snel en vakkundig beholden met de reparatie. Daarnaast hebben we nuttig advies gekregen!
    (Bewerkt op 16 jun 2021)
  • Review door Jerry, Duiven
    Beoordeeld op 23 okt 2016

Reparatie scheurtje dakgoot, vochtvlek spouwmuur, toilet spoelt ong...

A.V.O. Dak en dakgoten reageerde binnen 10 minuten nadat de klus op Werkspot is geplaatst. Top! Enkele dagen later is de klus bekeken en is afgesproken dat diverse werkzaamheden aan het dak zouden worden verricht. Materiaal werd besteld en nog weer enkele dagen later werd het dak snel en zo te zien op de foto's van de reparaties die mij werden getoond, vakkundig gerepareerd. Ik heb eerst enkele hevige buien afgewacht voordat ik deze review plaats... Voorlopig lijkt het lekkageprobleem tegen een redelijke prijs opgelost te zijn!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oldenzaal
    Beoordeeld op 10 okt 2016

nokpannen vastzetten

Goed werk geleverd. Nokpannen vastgezet en de schoorsteen opnieuw gevoegd. Enkele pannen vernieuwd. Zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Niels, Amersfoort
    Beoordeeld op 9 okt 2016

Lekkage dakgoot

Op mijn aanvraag op Werkspot heb ik een tiental reacties ontvangen, waarvan uiteindelijk A.V.O. dak en dakgoten de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Amedio van Offeren van A.V.O. dak en dakgoten kwam kosteloos langs om een inschatting van de de werkzaamheden te maken en heeft direct de reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 27 sep 2016

Reparatie of vervanging plat dak schuurtje

Prima ervaring. Eerlijk advies gekregen hoe het schuurdak gerepareerd kon worden (over bestaande dekking heen ipv deze eerst te verwijderen) zodat de kosten binnen de perken bleven. Waren ook al voor het afgesproken tijdstip aanwezig hebben hun werk prima gedaan en ook geen rommel oid achtergelaten.
    (Bewerkt op 7 okt 2016)

Bedankt voor de review Avo dakwerken

Reactie geplaatst 7 okt 2016
  • Review door A.W.J.M., Slagharen
    Beoordeeld op 24 sep 2016

lekke goot en daklood

Snelle reactie en netjes afgewerkt.
  • Review door Maria, Doetinchem
    Beoordeeld op 18 sep 2016

Dakbedekking aanbrengen op overkapping

Wij hebben een super ervaring met deze firma! Alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd, En zij waren ver uit de goedkoopste. Echt een aanrader!