A&R Schilderwerken

A&R Schilderwerken beoordelingen (46)

• Review door Martijn, Amstelveen
    Beoordeeld op 10 jun 2012
    schilderen/ witte slaapkamer
    Reinier is een goede en vriendelijke vakman, werkt snel en netjes en tegen een goede prijs! groet Barbara
  • Review door Saskia, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 nov 2011
    3 trappen, schuren en in de schilderen
    Reinier heeft onze 3 trappen geschuurd, gerepareerd, in de grondverf gezet en geschilderd. Hij heeft perfect werk afgeleverd en bleef netjes binnen de planning. Zeer betrouwbaar en zeker aan te bevelen.
  • Review door Martijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 okt 2011
    Kozijnen en houtwerk buiten schilderen (hoekwoning)
    Reinier is een zeer betrouwbare vakman met oog voor detail. Ook is het plezierig samenwerken. Het was een flinke klus. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en zal A&R Schilderwerken voor schilderwerk in de toekomst zeker weer vragen!
  • Review door Hans, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 sep 2011
    Muren schilderen en behangen
    Reinier heeft prima behang- en schilderwerk afgeleverd. Behang en geverfde muren zien er strak uit. Reinier werkt goed door en houdt rekening met de planning. Ik ben zeer tevreden en zal hem ook zeker aanbevelen bij anderen. Prijs/kwalteitsvehouding is uitstekend.
  • Review door Lynet, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 aug 2011
    voorgevel schilderen
    Rein heeft in de afgleopen weken ons houten pakhuis geschilderd op Ijburg.De voor en achtergevel. We zijn enorm tevreden! Rein komt altijd op tijd, werkt hard door, en is een echte vakman! Het huis ziet er schitterend uit en is goed voorbehandeld. Rein is prettig in de omgang en hij wordt mijn vaste huisschilder! Ook voor binnenshuis. Rein, bedankt!! En ook voor alle tips!
  • Review door Irene, Purmerend
    Beoordeeld op 16 jul 2011
    Schilderen 2 buitendeuren, kozijn en luifel
    Schilderwerk is prima en netjes gedaan. Reinier werkt vlot, maar maakt er zeker geen haastklus van. Hij neemt de tijd om e.e.a. door te spreken en doet het voorwerk grondig. Ik ben erg tevreden.
  • Review door harriet, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jul 2011
    slaapkamermuur schilderen
    Reinier is snel, werkt netjes en kon meteen aan de slag. Hij wordt onze vaste go - to schilder voor klussen in huis!
    Beoordeeld op 16 feb 2011
    schilderen plafond veranda
    Uitstekend werk op korte termijn, prettig in de omgang en flexibel!
  • Review door HANS, Amstelveen
    Beoordeeld op 21 dec 2010
    Schilderen kleine dakkapel
    A&R heeft werk snel en vakkundig uitgevoerd voor goede prijs!