A&R Schilderwerken

A&R Schilderwerken beoordelingen (46)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 25 jan 2016
    verfklus
    deze vakman heeft de opdracht in korte tijd zeer vakkundig uitgevoerd. Er was veel overleg en het toegezegde werd gedaan. Toen tijdens de werkzaamhedenbleek dat er door de staat van het houtwerk (vensterbank) meerwerk was, heeft Reinier dit niet in rekening gebracht. Klasse!
  • Review door B., Monnickendam
    Beoordeeld op 11 feb 2014
    Nieuwe trap kitten/schilderen
    Ons nieuwe trap laten schilderen was de opdracht, maar meteen ook een vensterbank en deur op zolder mee laten schilderen. Alles voor een mooie prijs. Het resultaat is prima!! Hij werkt heel netjes en snel. Zelfs na het schuren zag alles er nog netjes uit. Hij is heel flexibel en denkt mee. Kortom een topper!!! Ik kan hem iedereen aanraden en ga hem voor een volgende schilderklus zeker weer bellen!!!!
  • Review door Hanneke, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 jan 2014
    schilderen logeerkamer
    Ik had voor het eerst een advertentie via werkspot geplaatst (voor het schilderen van mijn logeerkamer). Reinier van A&R reageerde snel op mijn advertentie en kon ook nog eens op korte termijn aan de slag. Hele vriendelijke meneer die heel mooi werk heeft afgeleverd en hij had ook nog eens een hele goede prijs. Ik heb dus een goede eerste ervaring met werkspot gehad en A&R schilderwerken is zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eemnes
    Beoordeeld op 5 aug 2013
    buitenschilderwerk /binnenschilderwerk
    Reinier heeft TOP werk geleverd. Het schilderwerk ziet er prachtig uit. Een hardwerkend persoon diezijn afspraken na komt. Een aanrader!!
  • Review door Anita, Weesp
    Beoordeeld op 29 mei 2013
    Twee trappen schilderen
    A&R schilderwerken heeft de opdracht prima uitgevoerd. De prijs was prima en onze trap ziet er mooi uit! Ik kan A&R zeker aanbevelen.
  • Review door MAryzjenne, Utrecht
    Beoordeeld op 5 feb 2013
    Afschilderen van nieuwbouw trap
    Vriendelijke man, die zijn afspraken nakomt
    Beoordeeld op 30 dec 2012
    Trap schuren en lakken.
    Prima vakman, betrouwbaar en flexibel. Werkt precies. Hoewel de klus langer duurde dan aanvankelijk gepland, keurig afgemaakt en dan ook nog een goed humeur! Petje af en kan hem zeker aan bevelen. Annette
    Beoordeeld op 10 okt 2012
    Buitenschilderwerk voorgevel
    Onze VVE is heel tevreden met het schilderwerk door Reinier. Hij maakt duidelijke afspraken, werkt netjes en dat voor een scherpe prijs. Zeker een aanrader!