Schuren en lakken van houten vloer

Opdrachtnummer:
2071812
Type klus:
Vloer schuren, oliën of lakken
Grootte van de vloer (m²):
55
Uitvoer datum:
2016-12-01

Gedetailleerde omschrijving:

Beste vakmannen,

Kan jij onze vloer nieuw leven in blazen met jouw parketteurskunsten? Wij zijn op zoek naar een vakman met ervaring die onze houten vloer kan schuren, egaliseren, polijsten en van een nieuw lagen lak kan voorzien. Een volledige behandeling dus. De vloer vinden wij nu te donker afgewerkt, wat ook drukt op het licht in de woning. Wij willen de vloer behoorlijk lichter maken en met een matte lakafwerking.

Ter verduidelijking heb ik de huidige vloer en een plaatje met het door ons gewenste (kleur)resultaat bijgevoegd. Ik ben op zoek naar een totaalprijs inclusief alles (voorrijkosten, materiaal, uurloon, btw etc). Een prijs per m2 mag ook. Het gaat om grofweg 55m2 en betreft de gang, keuken en woonkamer. De vloer heeft een V-groef.

Ik ben op zoek naar een vakman die hiervoor beschikbaar is in de periode van 1 december tot uiterlijk 8 december 2016 (zodat de vloer beloopbaar is vanaf 9 december). Heb jij een passie voor houten vloeren en besteed je echt aandacht aan de vloer ipv er snel over heen te walsen, dan ben ik op zoek naar jou.

Alvast dank voor je interesse in mijn klus en ik zie je reactie graag tegemoet.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door JB Vloer en Interieur

Bekijk profiel

Review van Nathan

13-12-2016

Jan kon snel langskomen om de houten vloer te bekijken en dacht goed met ons mee. Hij gaf uitleg (voor- en nadelen) over de mogelijkheden voor oliën en lakken. De afspraak voor de vloerrenovatie was snel gemaakt en paste precies in onze planning. Prijs/kwaliteit verhouding zijn wij tevreden over. Ze werken stofvrij, omdat het stof direct wordt opgevangen. Ook de V-groef is netjes gedaan. Wij vinden de afwerking met de Skylt lak erg goed gelukt. Wij hadden in onze keuken van een houten plank een soort van bar gemaakt. Jan zag dit en bood uit zichzelf aan om deze meteen even mee te schuren en te lakken! Hier heeft hij niets extra voor gerekend! Dat is service die je nog maar weinig tegenkomt. Ik beveel Jan van harte aan.

Gerelateerde vakmannen