Triple X Parket & Klussenbedrijf

Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)

• Review door Joyce, Alkmaar
    Beoordeeld op 4 nov 2011
    Opschuren massief eiken-houten vloer
    Wil je een mooie vloer? Bel dan Ton! Ben je sjagerijnig? Ook daar kan Ton wat aan doen! Kan je niet kiezen uit een nieuwe kleur olie op je vloer? Daar helpt Ton je wel bij! Ton denkt met je mee, en niets is een probleem. Ton werkt netjes en komt zijn afspraken na. Ton heeft plezier in zijn werk, dat merk je aan zijn 'fluitje'. Wij hebben de vloer op laten schuren en opnieuw laten olieën, het resultaat is prachtig! Ton heeft zelfs nog nieuwe plinten geregeld en deze keurig geplaatst. Ton; onwijs bedankt voor de finishing touch in onze woonkamer, het ziet er echt super uit!
    (Bewerkt op 22 jan 2012)

Juist ! ik fluit als ik aan het werk ben bij mensen die spontaan zijn en blij zijn met het resultaat ! En ik verwacht dan ook dat er gefloten gaat worden als er iets is met de vloer ! want dan ben ik er ook..... liefs van Ton

Reactie geplaatst 22 jan 2012
  • Review door Jan, Beverwijk
    Beoordeeld op 7 okt 2011
    parketvloer schuren
    Ton heeft onze parketvloer weer nieuw gemaakt,wat een vakman en wat werkt die man secuur en netjes.Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe vloer en zullen ook zeker zijn naam noemen als familie of vrienden een vloer moeten laten schuren of een nieuwe vloer nodig hebben. Ton nogmaals bedankt het is TOP.

wow Jan wat een mooi cijfer ! super bedankt hiervoor ! groetjes van ton........

Reactie geplaatst 8 okt 2011
  • Review door Tierolf, Zoetermeer
    Beoordeeld op 1 okt 2011
    Eiken vloerdelen schuren, olieën
    Ton en André hebben mijn eiken vloerdelen weer voorzien van een nieuwe uitstraling. Ze zijn van te voren niet langs geweest met kleurstalen en naar de vloer te kijken. Ton verzekerde mij aan de telefoon dat hij precies wist wat mijn bedoeling was en dat is ook gebleken! Ze hebben in één dag de hele vloer geschuurd en daarna in de whitewash gezet en het is precies geworden zoals ik in gedachten had. Super! Er wordt goed advies gegeven over het onderhoud van de vloer. Ze hebben als extra opdracht plinten rondom geplaatst waardoor het nu helemaal af is. Ton en André zijn een prettig gezelschap en vakmannen die weten waar ze het over hebben, weten wat ze doen, er ook helemaal voor staan. Dat bleek ook toen ik dacht wat schade aan de onderkant van twee keukenkastjes te hebben gezien, mogelijk door het schuren. Ze zijn langs gekomen en gelukkig was het slechts iets dat af had gegeven en niet eens door hen was veroorzaakt. Het was zo weg te halen. Voor hen dus een hele rit voor niets, maar ze hebben het wel gedaan! Met een biertje heb ik ze onwijs bedankt voor deze 'actie'. Ton en André, jullie leveren wat je beloofd. Ik zal jullie zeker promoten als iemand vraagt of ik goede vakmannen weet.
  • Review door Christa, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 21 aug 2011
    schuren en lakken van eikenvloerdelen
    Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe vloer. Ton heeft uitstekend werk verricht. Ik was nog niet overtuigd of ik olie wilde. Maar Ton heeft na veel emailverkeer me weten te overtuigen. Het ligt er al weer een tijdje en door goed advies voor onderhoud, blijft de vloer prachtig. Ik krijg veel complimenten over mijn in white wash geoliede eikenvloer. Bedankt nog Ton!
  • Review door Lisanne, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 aug 2011
    Schuren massief houten eiken vloer 60m2
    Ton kon op korte termijn beginnen en kwam al bij binnenkomst over als een expert. Nadat hij samen met zijn collega de vloer geschuurd had zou ik zelf gaan oliën, maar toen ik thuis kwam bleek dat ze gratis en voor niets de hele vloer in de olie hadden gezet - omdat ze toch bezig waren. Wat een service! Ik raad Triple X Parket & Klussenbedrijf bij iedereen aan!
    Beoordeeld op 24 jul 2011
    white washed eiken houten vloer schoonmaken en in olie zetten
    Ton is harde werker en komt afspraken na. Was even aftasten welke whitewash olie geschikt zou zijn en hoe het schuren zou uitpakken, maar het resultaat is daar. Dank je Ton!
  • Review door Arwin, Heemskerk
    Beoordeeld op 20 jul 2011
    Schuren en lakken 35 m2
    Ton heeft mij goed advies gegeven en zeer goed werk geleverd. Vloer is weer als nieuw!
  • Review door Jeroen, Amstelveen
    Beoordeeld op 18 jul 2011
    Licht opshuren en lakken 50m2 houten vloer
    Ton is een vriendelijke, hardwerkende man. Helaas had hij onze Robijn vloer in 1e instantie verkeerd ingeschat. Daarmee was de behandeling niet adequaat. Hij heeft dat echter zonder extra kosten netjes hersteld. Vloer ziet er nu prima uit. Algemene tip is dat het handig is om een dergelijke vloerbehandeling net voor een vakantie te doen. Met kinderen is het niet mogelijk om daar niet op te knoeien.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 14 jul 2011
    Licht opschuren en olieen eikenvloer
    Ton is een vriendelijke en vakkundige klusser. Een keiharde werker die zonder pauzes door werkt! Onze eikenhouten vloer heeft hij geschuurd en in de olie gezet. Uitstekend reslutaat en goed advies gekregen mbt onderhoud en dergelijke. Aanrader!