Stucadoorsbedrijf van Lijssel

Stucadoorsbedrijf van Lijssel beoordelingen (199)

• Review door M., Helmond
    Beoordeeld op 28 jul 2016
    Stucen woonkamer / hal (70m2)
    Bijzonder tevreden over het werk van deze mannen. Prettige mensen om mee om te gaan: super flexibel en niet te beroerd iets extra's te doen. Ruimen hun spullen na de klus weer netjes op. Bij een volgende klus bel ik ze zeker weer.
  • Review door Donny, Arnhem
    Beoordeeld op 13 jul 2016
    Stucen gehele woonkamer, inclusief plafond
    Wij hebben door deze 2 vakmannen onze gehele woonkamer laten stucen (inclusief plafond) en het is werkelijk super geworden. De communicatie met de mannen was zeer prettig, ze kwamen hun afspraken na en hebben met zeer goede materialen gewerkt. Wij zouden een volgende klus sowieso weer door Jos en zijn zoon laten uitvoeren.
  • Review door Mike, Oosterhout
    Beoordeeld op 7 jul 2016
    Stucen twee slaapkamers (40-45m2)
    Voor een spoedklusje zochten we een stucadoor die twee slaapkamers wilde komen stucen. Jos en Mike reageerden snel en met een totaalprijs (waar ik ook om gevraagd had in de opdracht). Ze hadden nog een gaatje en konden wel even langskomen voor de twee kamers. Zo gezegd, zo gedaan.. binnen twee dagen kwamen ze langs en hebben ze beide kamers in een ochtend strak gemaakt! Ze werkten netjes, secuur en hebben alles netjes achter gelaten. Bedankt voor de snelle en nette service Jos en Mike! We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 27 mei 2016
    Glad stucwerk voor verdieping
    Stucadoorsbedrijf van Lijssel werkt netjes en weet van aanpakken. Het betrof het stuccen van +/- 140m2 en dit is uitgevoerd conform afspraak.
  • Review door Jan, Oss
    Beoordeeld op 15 mei 2016
    Stucen plafonds
    Netjes op tijd, vriendelijk contact, harde werkers, meedenkend en mooi resultaat!
  • Review door Sander, Nieuwendijk
    Beoordeeld op 21 apr 2016
    Bovenverdieping stuccen muren en plafond (gipsplaat ondergrond)
    Ongeveer 130 meter wand en plafond in 2 volle dagen. werken vlot en zelfstandig, prettig in de omgang, prima qua communicatie. Keurig werk geleverd voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Best
    Beoordeeld op 13 apr 2016
    stucen gehele beneden verdieping hoekwoning
    Zo super strak, mooie aansluitingen, hoeken en randen! Inderdaad zo mooi glad als een babyhuidje als Jos had beloofd. Helemaal blij mee.
  • Review door Maarten, Eindhoven
    Beoordeeld op 10 apr 2016
    Stucwerk woon- en slaapkamer, rondom kozijnen en plafonds +/- 80 m2
    Firma van Lijssel heeft bij ons uitstekend werk geleverd! Jos en zijn zoon zijn 's ochtends lekker op tijd en werken door totdat wat 's ochtends is afgesproken ook daadwerkelijk klaar is. En dat werkt wel zo prettig: eerst even afstemmen wat er die dag gedaan wordt en einde van de dag samen even het resultaat nalopen. Is er iets niet helemaal naar wens, dan gaan ze door totdat het naar je zin is. Bij ons hebben ze echt vakwerk geleverd en kan ze dan ook zeker aanbevelen!
  • Review door Linda, Tilburg
    Beoordeeld op 5 apr 2016
    Stucen deel woonkamer
    Prima, netjes op tijd
  • Review door Marcel, Zevenbergen
    Beoordeeld op 2 apr 2016
    Stucen muren en plafond
    Jos en Mike zijn echte vakmannen die passie voor hun vak hebben. Denken goed mee en geven goede tips. Je kunt goede afspraken met ze maken, werken hard en heel precies. Kwaliteit en prijsverhouding is zeer goed. Aanrader, de volgende keer vragen we ze zeker weer!