Stucadoorsbedrijf Stroet

Stucadoorsbedrijf Stroet beoordelingen (98)

• Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 23 mrt 2010

Stucadoor voor divers stucwerk gezocht omgeving Utrecht

Arnold heeft uiteindelijk ons hele huis van top tot teen gestuct, circa 500m2 muren en plafonds met ouderwetse stuclijsten. In eerste instantie was dat niet de bedoeling, maar we hebben gedurende de verbouwing van ons huis onze wensen aangepast. Arnold heeft zijn best gedaan om alles nog binnen onze planning af te ronden, waardoor hij ook een paar keer op zaterdag is geweest. Het eindresultaat ziet er superstrak uit. Als je een betrouwbare stucadoor zoekt die topwerk levert tegen een eerlijke prijs, raad ik hem zeker aan.
    Beoordeeld op 14 mrt 2010

Buitenstucwerk +/- 10 m2

Netjes gewerkt, netjes uitgevoerd volgens afspraak. Met als plus: goed advies over de juiste ondergrond zodat het stuctwerk jarenlang goed blijft en het advies over de finishing touch.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 9 mrt 2010

Stuccen schoorsteenmantel

Arnold Stroet was ruim op tijd aanwezig om aan de klus te beginnen. Hij werkte heel netjes en ruimde na afloop alles op. Het resultaat was naar onze volle tevredenheid. Arnold Stroet is een echte vakman; een absolute aanrader! Brenda & Iwan uit Bilthoven
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 4 mrt 2010

IJsselstein, Stucwerk plafond 35m2

opdracht was strak gepland en op korte termijn, maar dat was geen probleem. arnold is van te voren even komen kijken en gaf aan dat het in 1 dag moest lukken. het eindresultaat was naar volle tevredenheid! mooi strak plafond en alle troep keurig opgeruimd. mijn volgende stuc-klus gaat zeker weer naar hem toe. een zeer tevreden klant!
    Beoordeeld op 17 feb 2010

Trapwand stuccen 4,5m2

De muur ziet er mooi uit! Snel gewerkt, mooi resultaat en netjes opgeleverd...
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 9 feb 2010

vrijstaande woning

Arnold en collega hebben FANTASTISCH werk afgeleverd.Deze vakman is met ons in zee gegaan met de beloften AFSPRAKEN na te komen.En dat hebben we geweten.TOP!!! Door ze ervaringen in het stukadoorswerk heeft hij ook wanneer het nodig was ons geholpen door eerlijk advies te geven en ze eigen mening met ons te delen. Het was een GIGANTISCHE klus maar ze hebben NOGMAALS voortreffelijk werk afgeleverd.De latex-spuit is ook een absoluut een aanrader want Arnold ook beheerst! Mocht het ooit weer nodig zijn dan is dit de jongen die we weer opbellen.BEDANKT. groetjes Shaun&Joyce
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Meern
    Beoordeeld op 9 dec 2009

spachtelmuur gladmaken

Dhr Stroet heeft een mooie muur achtergelaten. We zijn erg tevreden. Echt een vakman. Top
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 3 dec 2009

spachtelputz en pleisterwerk

We hebben onze nieuwe woning in Vathorst laten spachtelen door deze vakman. Het resultaat mag er wezen en onderscheid zich duidelijk van de goedkopere alternatieven. Bedankt voor het geleverde werk Arnold......wij raden je met harte aan.
    Beoordeeld op 13 nov 2009

Keuken(tje) + 1 muur woonkamer stuccen

Prima werk, netjes en zonder al te veel rommel. Snelheid was geboden en daar heeft hij zeker aan bijgedragen tegen een goede prijs. Zijn helemaal tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Odijk
    Beoordeeld op 6 sep 2009

Stuccen woonkamer en 3 slaapkamers

De heer Stroet is absoluut een vakman. We hadden geen gemakkelijke klus met een gerepareerd plafond en een onregelmatige muur, waar tegeltjes op hadden gezeten en zo meer. Het is nu superglad en als je het niet zou weten, lijkt het of nooit anders is geweest. Dat vind ik echt heel knap. De communicatie was prettig en de klus kon op korte termijn en binnen 3 dagen gedaan worden, en ook voor een goede prijs. Ik kreeg zelfs het idee dat ze zich verkeken hadden op de hoeveelheid werk, want de derde dag hebben ze zoveel gedaan dat het opruimen er een beetje bij ingeschoten was. Maar al met al ben ik tevreden en kan ik deze stucadoor aanbevelen.