Scholten Electra

Scholten Electra beoordelingen (47)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Elst
    Beoordeeld op 15 apr 2015

stoppenkast vervangen door een moderne groepenkast

De heer Scholten heeft voor ons de oude stoppenkast vervangen door een moderne groepenkast, extra groep aangebracht en twee stopcontacten aangelegd in de meterkast. Hij heeft prima werk geleverd en werkt ook erg netjes. Tevens heeft hij een stroomstoring opgelost bij ons op zolder. Ik zou hem sowieso aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 9 mrt 2015

Vervangen oude Holec groepenkast (8 groepen)

• Review door Martin, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 feb 2015

Lampen boven tafel uitgevallen -- waarschijnlijk dimmer/zekering ka...

Scholten Electra heeft ons perfect geholpen met het repareren van een lamp die het niet meer deed. Zekering in de dimmer bleek stuk te zijn. Het probleem werd snel verholpen; prima en netjes gewerkt, meneer kwam keurig op tijd, is vriendelijk en heeft een zacht prijsje gevraagd voor deze klus. Echt een topper! We gaan hem vaker vragen voor electra-klussen in huis!
  • Review door John, Arnhem
    Beoordeeld op 31 jan 2015

Lichtschakelaar vervangen door schakelaar met stopcontact

Bijzonder prettige ervaring. Alle contacten verliepen lekker vlot en correct. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Ik zal deze vakman zonder aarzelen aanbevelen bij vrienden en bekenden. De score lijkt overdreven, maar dit is absoluut wel hoe ik er over denk!
  • Review door Jan, Doetinchem
    Beoordeeld op 16 jan 2015

Elekra voor bijkeuken aanleggen

Zeer betrouwbare vakman! Bij ons een uitbreiding van elektra aangelegd in de bijkeuken en garage. Alles mooi weggewerkt in de muur en na het stuken netjes alles afgewerkt.
  • Review door Alex, Arnhem
    Beoordeeld op 11 jan 2015

Aanleggen extra stopcontact

Gerard Heeft bij mij een wcd aangelegd en Heeft dit keurig gedaan.het fijne is dat hij wel een uurloon heeft afgegeven maar eerst is komen kijken voordat de eindprijs is afgegeven. Ook denkt Gerard mee en komt met andere oplossingen. Het voorstel wat ik had om de stroom via wcd X af te tappen met een platte buis is daarom niet voor gekozen. Gerard is zelf opzoek gegaan naar een betere oplossingen namelijk de stroom elders te halen en dit zelfs achter een schot weg te werken. En dit binnen de afgesproken prijs!!!
  • Review door Rense, Elst
    Beoordeeld op 11 dec 2014

Verplaatsen WCD + plaatsen extra WCD's

De heer Scholten heeft perfect werk afgeleverd. Hij is flexibel, denkt mee, werkt zeer netjes en is zeker niet te beroerd om wat extra's te doen. In de toekomst hebben we nog wat klussen liggen tav electra en dan gaan we de heer Scholten zeker weer benaderen!
  • Review door Koos, Wolfheze
    Beoordeeld op 6 dec 2014

leveren enh aansluiten van een groepenkastje

Zeer tevreden over de werkzaamheden. Alles netjes aangesloten en denkt mee in oplossingen. Kortom een zeer tevreden klant!
  • Review door Eugene, Huissen
    Beoordeeld op 7 nov 2014

elektra algemeen

Op 29-10 heeft dhr. Scholten diverse werkzaamheden m.b.t. elektra uitgevoerd. Dimmers geplaatst, nieuwe stopcontacten gemaakt etc. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd, alle rommel werd keurig opgeruimd. Kortom wij bevelen dhr. Scholten aan bij andere klanten.
  • Review door Gerben, Arnhem
    Beoordeeld op 15 okt 2014

internet + TV aansluiting verleggen

Gerard heeft ons vakkundig geholpen en heeft ons van goed advies voorzien. Hij heeft snel en goed onze TV + internetaansluiting in de woonkamer verplaatst. Tevens heeft hij ons van goed advies voorzien over de verlichting en bekabeling in de slaapkamer. We hebben nu een handige ledstrip in onze inloopkast.