Scholten Electra

Scholten Electra beoordelingen (47)

• Review door Jochem, Arnhem
    Beoordeeld op 21 jun 2016

Kleine elektrische klus, stroomdraad trekken.

Gerard is eerst een keer vrijblijvend komen kijken om een goede inschatting te geven wat de klus zou moeten gaan kosten. Paar dagen later hadden we beide tijd in de agenda en is Gerard langsgekomen om de klus te klaren. Er was een prijs afgesproken aan de hand van prijs en mogelijke materiaal kosten, uiteindelijk bleek het qua tijd mee te vallen en heeft Gerard ook heel netjes hier de prijs op aangepast. Nadat de bedrading is aangelegd, heeft Gerard ook nog even geholpen met de lamp op hangen. Al met al super tevreden!
  • Review door Sjaak, Arnhem
    Beoordeeld op 6 nov 2015

Buitenlamp repareren

Dankzij Gerard Scholten kunnen zowel ons tuinterras als onze keuken weer prima verlicht worden. Gerard werkt netjes en nauwkeurig, is inventief, houdt zich aan de afspraken en is ook nog eens aangenaam gezelschap. Een echte aanrader dus!
  • Review door Maurits, Arnhem
    Beoordeeld op 15 okt 2015

Wanndimmer repareren of vervangen

Supersnel, kundig en vriendelijk.
  • Review door Johan, Arnhem
    Beoordeeld op 12 okt 2015

buitenstopcontact maken ,

Prima en snel uitgevoerd, prettig contact en flexibel geregeld
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 18 sep 2015

Aansluiten 2 hanglampen op 1 dimmer (waveline 6704 draadloos)

Klus perfect uitgevoerd!
  • Review door Tim, Arnhem
    Beoordeeld op 16 sep 2015

aanleg extra stopcontact

Zeer goed contact en werkzaamheden zijn zeer goed uitgevoerd. Perfecte nazorg en schoon werken. Meteen een nieuwe opdracht gegeven ivm het goede werk wat is geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 13 sep 2015

Contactdoos vervangen

Prima ervaring met deze vakman
  • Review door Hendrie, Elst
    Beoordeeld op 21 aug 2015

Nieuwe keuken u-opstelling; nieuwe groepen en gasleiding verleggen

Zeer fijne vakman. Hij analyseert de werktekeningen en bespreekt werkzaamheden door, waardoor je een gewenste resultaat krijgt binnen het budget. Voor evt vragen/meerwerk over de werkzaamheden denkt hij mee en houdt hier rekening mee. Dhr Scholten houdt de werkplek schoon tijdens de werkzaamheden en laat dagelijks netjes achter.
  • Review door Marco, Arnhem
    Beoordeeld op 5 jun 2015

Repareren schakelaars/ dimmer & plaatsen stopcontacten buiten

Gerard Scholten is een nette en bekwame vakman. Hij kwam eerst vrijblijvend kijken voor een prijsopgave. Deze bleek goed ingeschat en zeker niet duur. Alle materialen heeft Gerard zelf verzorgd zodat wij er geen omkijken naar hadden. De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd en zijn tips hoe om te gaan met tuinverlichting waren nuttig. We zullen Gerard zeker bij kennissen aanbevelen.
  • Review door Marnix, Lent
    Beoordeeld op 30 apr 2015

enkel stopcontact aanleggen

Uitstekend! Wat betreft communicatie, oplossend vermogen en prijs.