Scholten Electra

Scholten Electra beoordelingen (47)

• Review door Aart R., Elst
    Beoordeeld op 5 okt 2014

Aanleggen elektra in tuin en tuinhuisje.

Gerard Scholten heeft de eletriciteit in mijn tuin precies zo aangelegd zoals ik 't in m'n hoofd had, en eigenlijk nog beter. Het werk is vakkundig en professioneel uitgevoerd met juist dat extra dat je tegenwoordig eigenlijk niet meer verwacht en tegen een redelijke prijs. Daarnaast hebben we ook even heel gezellig kunnen babbelen over muziek. Ik houd zijn kaartje binnen handbereik. Elst, 5 oktober 2014
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 26 sep 2014

Aanleg 2 extra stopcontacten

Opdracht is netjes en kundig uitgevoerd. Erg tevreden!
  • Review door chiel, Zevenaar
    Beoordeeld op 19 sep 2014

meterkast vernieuwen/vervangen

Na eerst een vrijblijvende offerte te hebben gekregen na een eerste bezoek, er voor gekozen om het werk uit te laten voeren door Dhr. Scholten. Zeer vakbekwaam en luisterd naar de wens van de opdrachtgever. Aangezien we buiten de meterkast om ook nog extra stopcontacten wilden op de bovenverdieping. Komt met ideeen en inbreng en leverd daarna topwerk. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. Mooi afgewerkt en weggewerkt van bekabeling e.d. Netheid en vriendelijkheid voorop, oftewel erg prettig!! Wanneer we weer verandering qua o.a. elektra willen, dan wordt het visitekaartje weer opgezocht.
  • Review door Anouk, Arnhem
    Beoordeeld op 17 sep 2014

vastzetten danwel vervangen van stopcontact en vastzetten van licht...

Zeer snelle reactie en alle gemaakte afspraken worden keurig in email vastgelegd. Een prettige en betrouwbare werkwijze. Dhr. Scholten werkt snel, netjes en met goed materiaal. Ik was zo tevreden over het resultaat dat ik hem ook voor een andere klus heb gevraagd. Een goede vakman die mooi werk levert!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorwerth
    Beoordeeld op 14 sep 2014

Aansluiten elektrisch zonnescherm (zie foto's)

Gerard heeft gisteren mooi werk geleverd. Een echte vakman. Van de oude stempel. Denkt mee, werkt snel en komt zijn afspraken na!
  • Review door Reinier, Arnhem
    Beoordeeld op 20 aug 2014

Bijplaatsen extra groep en optioneel een extra aardlek

Nette en eerlijke opdrachtnemer. Doet wat hij belooft, denkt goed mee en rekent geen hoofdprijs!
  • Review door Jolanda, Arnhem
    Beoordeeld op 13 jul 2014

Offerte voor o.a. bijplaatsen groepen in moderne groepenkast

Dhr. Scholten heeft mijn opdracht serieus aangepakt en kwam met een aantal leuke ideeën om dingen op een bepaalde manier op te lossen. Dit was dan een simpele manier om iets te doen in plaats van iets met bv. veel boorwerk op te lossen, met een minstens net zo goed resultaat. Een aanrader dus! Tijdens de tweede dag dat de heer Scholten bij mij bezig was, waren er ook mensen met mijn keuken bezig (demonteren, monteren, etc.). Het overleg tussen alle partijen ging bijzonder goed. Tussen het uitgeven van de opdracht en de daadwerkelijke uitvoering zaten enige weken, in die tijd had ik er nog een buitenstopcontactje bij bedacht. Geen enkel probleem, dit werd keurig meegenomen in de werkzaamheden. Uiteindelijk is de eind-factuur dus ietsje hoger geworden, maar dus wel volgens verwachting. Wat ik ook heel positief vond is dat de heer Scholten naar aanleiding van mijn advertentie gewoon langs kwam om even goed te kijken en toen een degelijke offerte kon afgeven.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 30 mei 2014

schakeldraad trekken en spot monteren

De heer Scholten heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een probleempje met de lamp werd vakkundig opgelost. Voor een volgende klus neem ik zeker weer contact op.
  • Review door marinke, Oosterbeek
    Beoordeeld op 26 mei 2014

Vervangen en infrezen electra

Deze man moet je hebben!! Gerard heeft tijdens onze verbouwing alle elektra vernieuwd. In eerste instantie dachten wij dat een gedeelte van de elektra kon blijven zitten maar het bleek al snel dat dat niet het geval was. Met de expertise van Gerard hebben wij toen gekeken naar een goede oplossing. Wij hebben als startende klusser meerdere vaklieden aan het werk gehad met verschillende expertises. Gerard kwam zelf met oplossingen en verbeterpunten. Die vaak binnen het budget pasten. Ook werd er dan niet gelijk meerwerk in rekening gebracht en wanneer dat wel het geval was van te voren duidelijk. Puntjes van kritiek: Gerard is geen ochtend mens. Gaat liever wat langer door dan vroeg te starten. Bereikbaar is hij iedere dag alleen whats-appen dat kent ie niet...:-) tijd voor een smartphone!!! Gerard bedankt!! Als we aan de tuinverlichting beginnen bellen we!
  • Review door SH, Arnhem
    Beoordeeld op 15 mei 2014

Stoppenkast vervangen + 2 nieuwe groepen

Opdracht is goed uitgevoerd Was allemaal uitgebreider geworden dan de initiële opdracht (grotere groepen kast en meer groepen dan eerst omschreven). Nette werker en denkt goed mee. Prijs kwaliteit verhouding was prima.