Sa-Ve Hout- en Bouwservice

Sa-Ve Hout- en Bouwservice beoordelingen (123)

• Review door Michiel, Poortugaal
    Beoordeeld op 19 jul 2011
    verwijderen conifeerheg en vervangen door houten gepotdekselde schu...
    Snelle en professionele partij. Snel in reageren en termijn van realisatie, maar ook in de realisatie van de schutting zelf. Professioneel omdat ze getuigen van goed vakmanschap en de 'afspraak is afspraak' mentaliteit. Het zou in 1 dag af zijn en dat hebben ze ook gedaan. Ook al moesten ze doorwerken in de regen tot bijna 19.00 uur 's avonds. Het eindresultaat is mooi. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 18 jul 2011
    Schutting plaatsen
    We hebben 20 meter schutting laten plaatsen naar volle tevredenheid. Het meedenken aan oplossingen en het maatwerk getuigt van vakmanschap. Voordat de opdracht werd aanvaard, is de medewerker bij ons langs gekomen om zelf alles na te meten. op deze manier weet je zeker dat de maten kloppen en er niet teveel of te weinig wordt gemaakt in hun eigen werkplaats. De prijs is fictief omdat we de totaalprijsmet de buren hebben gedeeld.
  • Review door Antoon, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 jun 2011
    Plaatsen van nieuwe schutting
    Telefonisch contact was goed. Goede mensen, die weten wat hun vak inhoud. De schutting stond snel, en goed stevig gebouwd. Goed materiaal. Er was een probleem met de maat van 1 kant, maar is direct goed opgelost.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berghem
    Beoordeeld op 10 jun 2011
    Schutting plaatsen
    Sa-Ve kwam direct langs om te kijken wat er moest gebeuren. Twee dagen later waren de schuttingen voor vier huizen netjes geplaatst. De mensen van Sa-Ve waren harde werkers en hadden verstand van hun vak! Niks te klagen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 6 jun 2011
    Schutting vervangen
    Erg tevreden over het resultaat!
  • Review door nick, Bergeijk
    Beoordeeld op 22 apr 2011
    Schutting
    Netjes op tijd, en netjes recht gezet enz. Tuin ook weer netjes achtergelaten nadien. geen klachten hier.
  • Review door Beek, Terheijden
    Beoordeeld op 16 apr 2011
    Plaatsen schutting betonpalen en schermen
    Er was veel tussentijds overleg en er werd nauwkeurig gevraagd hoe we de schutting wilden maken. het was een schutting die aangebouwd werd aan een al bestaande en doordat alles op maat werd gemaakt, paste deze precies. er is netjes werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 2 apr 2011
    Verwijderen haagbeuken en plaatsen schutting
    De opdracht is goed op tijd uitgevoerd. De schuttingen komen niet overeen met die van de offerte daar hebben we geen probleem van gemaakt. Hij is een echte vakman alleen zijn assistent is een onervaren jongen die een zootje van de tuin heeft gemaakt . Het uitgevoerde werk is meer dan de omschrijving van de opdracht we hebben de andere kant ook meegenomen plus een deur met metalen frame.
  • Review door Jeroen, Voorburg
    Beoordeeld op 29 mrt 2011
    Schutting plaatsen in cement
    Goed advies vooraf: de alternatieve oplossing was even duur, maar beter op de lange termijn). Contact was prettig, vooraf en tijdens de werkzaamheden. Resultaat was perfect.
  • Review door Auke, Beuningen
    Beoordeeld op 15 mrt 2011
    Shutting deur repareren+ tegels lager leggen
    Marco kwam keurig op tijd, en heeft het netjes gefixt volgens de afgesproken prijs. Ik ben dus erg tevreden.