Risa Dak & Onderhoudsbedrijf

Risa Dak & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (69)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Santpoort-Noord
    Beoordeeld op 14 mrt 2010
    Vernieuwen dakbedekking plat schuurdak +/- 12m2
    Vanaf het eerste telefonische contact een heel prettige indruk gekregen van Risa Onderhoudsbedrijf. Vervolgens een keurige, duidelijk uitgewerkte offerte ontvangen. Afspraak gemaakt voor de dag van uitvoering. Nino en zijn beide medewerkers waren stipt op tijd op de afgesproken datum. Naast het feit dat het in de omgang bijzonder vriendelijke en nette mensen zijn, hebben zij meer dan 100% vakwerk geleverd! Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe dak!! (Ik heb getracht een foto er van te plaatsen, maar dat lukte helaas niet via deze website) Een stukje meerwerk, vernieuwen van wat loszittend voegwerk, werd beschouwd als servicewerk. Zoals gezegd, wij zijn zeer tevreden en zullen volgend dakwerk zeker weer door dit bedrijf laten uitvoeren. Wij bevelen een ieder dit bedrijf van harte aan! Zeer goed!!
    Beoordeeld op 9 mrt 2010
    Dak vernieuwen van Erker en Stenen berging.
    Nino (en zijn medewerkers) hebben de klus uitstekend uitgevoerd. Zeer snel gewerkt. Afspraken worden nagekomen.En belangrijk: Nino lost problemen adequaat op. Een zeer klantgerichte ondernemer ! Aanrader !!
    Beoordeeld op 1 dec 2009
    Lekkage binnen door (waarschijnlijk) lekke dakgoot?
    Nino kwam op zeer korte termijn, tussen de buien door , een noodreparatie maken aan de goot. Helaas liet het weer het niet toe om direct een permanente oplossing te bieden.... In de tussentijd besloot ik om toch maar preventief de complete goot te laten vervangen. Kreeg keurig een prijsopgave die mij aanstond. Werk is in prima overleg en zodra het weer het toeliet uitgevoerd! Zeer tevreden.
    Beoordeeld op 19 okt 2009
    vervangen zink en plaatsen loodslab
    Nino en zijn collega hebben een mooi stuk vakwerk geleverd. Geheel volgens planning en gemaakte afspraken (zelfs een stuk extra service geleverd, waarvoor dank!) Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 2 aug 2009
    schuurdak vernieuwen/ vervangen
    Nino is een vriendelijke, enthousiaste vakman die prima kwaliteit levert conform afspraak. Ik overweeg Nino te vragen voor een andere klus. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 17 jul 2009
    Zinken bakgoot en zinken HWA
    Nino en zijn haagse mannen hebben de klus naar behoren uitgevoerd. Hebben netjes gewerkt en kunnen ook nog normaal communiceren. Tevens bereid om mee te denken. Ik heb een leuke tijd met ze gehad.
    Beoordeeld op 26 jun 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 11 jun 2009
    Dakbedekking tuinhuis vervangen
    Op tijd, binnen budget, levert kwaliteit. Werken zeer netjes, buiten alles weer schoon gemaakt (oude dak moest eraf gesloopt worden). Hebben er plezier in. Alleen de meranti boeidelen (sierlatten) werden berkenmultiplex waardoor ik toch nog wat moet schilderen. Maar dat is een kleinigheid. Geeft een goed gevoel dat het kwalitatief goed in mekaar zit en nu weer jaren mee kan. Zie www.werkspot.nl/risaonderhoudsbedrijf